Hajdu Hajnalka a komáromi Selye János Egyetem óvó- és tanítóképző szakának hallgatója volt.

Sokaknak viszont a televízióból is ismerős lehet a peredi lány, aki már az Éjjel-nappal Budapest című tévésorozatban is szerepelt. (Lali menyasszonyát, Andreát alakította.)

hajnalka-kezdo.jpg

Még évekkel ezelőtt jelentkezett egy hirdetésre az interneten, amikor egy új sorozathoz kerestek szereplőket. Akkor nem kapott ugyan visszajelzést, de tavaly váratlanul megcsörrent a telefonja, és szereplőválogatásra hívták.

– Pár meghallgatás után felajánlottak egy szerepet. A karakter először eléggé ellenszenves volt számomra, de gondolván, ez csak egy szerep, és a lehetőséget nem szabad kihagyni, vállaltam.

Hajnalka a hírt nem verte dobra, csókjelenete miatt először párjával osztotta meg.

A 4 napos szlovákiai forgatás – elmondása szerint – nagyon jó hangulatban telt. Élvezte a színésznősködés minden pillanatát, s ha a sors úgy hozná, biztosan vállalna még szerepet.

A jövőre nézve viszont nem ez az első számú terve. Gyerekekkel szeretne foglalkozni, szívesen dolgozna óvodában vagy alapiskolában. Jó kézügyessége lévén, szabadidejében otthonukat ékesítő díszeket készít. Érdekli őt a fényképezés, de jól érzi magát a kamera másik oldalán is. A sportágak közül a labdajátékokat kedveli, főleg a röplabdát. Még gimnazistaként kezdte űzni e csapatsportot, mellyel szlovákiai rekordot is felállítottak, mikor 24 órán keresztül röplabdáztak egyhuzamban.

–szűcs–
Cookies