nov 17, 2020
Elmondom az életemet
Ági az a kisvárosi lány, aki idejekorán felnőtt, aki mára két csodálatos fiú édesanyja, s aki túl van egy házasságon. Ági blogot ír, főz, meditál, jógát oktat, vállalkozik. Közben fesztivált szervez, esket, akár a természet lágy ölén. Ja, és évente elutazik Indiába.
Elmondom az életemet
nov 6, 2020
Egyszerűen Maja
Bokros Krisztina „Maja“ a pozsonyi Comenius Egyetem magyar–szlovák szakos hallgatójaként végzett, majd a magiszteri képzést már kiadványszerkesztőként folytatta. Fiatal kora ellenére az élet több területén is kipróbálta magát.
Egyszerűen Maja
okt 28, 2020
Icuka és a levendula
Icuka boldog ember, mert azt csinálja, amit szeret. Kiskertjében a levendula, a precízen kikeményített kosárkák, s a tintakék minták a 100 éves lepedőn mindenkit elvarázsolnak, aki egy pillantást vet rájuk.
Icuka és a levendula
okt 12, 2020
Szárnyakat ad
Nyárasd bizony azon kevés falvak egyike, ahol színjátszó csoport működik. Lívia az alapító tagok közé tartozik, férjével anno együtt játszottak. Lívia huszonegy éve tanít a faluban, és gyerkőceit is a színház szeretetére neveli.
Szárnyakat ad
okt 10, 2020
A nagy alakítás
Edit szerint világéletében kicsi volt a melle, és természetesen ő is ugyanúgy vágyott nagyobbra, mint minden nő. Tíz évvel ezelőtt vett részt az Új Nő által meghirdetett nagy alakításban, mi pedig tapasztalatait kérdeztük tőle!
A nagy alakítás