jún 24, 2022
Mint egy díva!
Bartalos Krisztina magas, karcsú termetével azokat a színésznőket juttatja eszembe, akik dívaként pózolnak a vörös szőnyegen. Ha valaki azt mondja nekem, hogy ez a lány régen önbizalom híján volt, aligha hiszem el.
Mint egy díva!
jún 22, 2022
Élet 210 centivel
Zavaró, hogy az emberek a külső adottságokhoz továbbra is ennyi bélyeget és sztereotípiát kapcsolnak. Mi lenne, ha felvennénk a harcot a stigmák ellen? Következzen egy kivételesen magas férfi, Marci története!
Élet 210 centivel
jún 12, 2022
Aranyhaj
Aranyhaj 165 centi magas. Ez fontos adat róla, hisz azért jelentkezett modellkereső castingunkra, mert magasságtól, kortól függetlenül vártuk olvasóinkat. Ő meg jött. Boldogan. Ismerjük meg Hanzel Annát!
Aranyhaj
máj 30, 2022
Színésznőből műkörmös
Sorozatunkban női szakmákat mutatunk be, olyanokat, melyek a női szépséget támogatják. Munkái alapján figyeltünk fel egy tehetséges műkörmösre, Kárpáti Anitára (Dunaszerdahely), akinek már az életútja sem mindennapi. Anita ugyanis kis korától kezdve színésznőnek készült, majd színészképzőt végzett. Hogyan lesz egy színésznőből precíz műkörmös? Beszélgetésünkből kiderül.
Színésznőből műkörmös
máj 18, 2022
Életmódváltás egy életre?
Egy szívből jövő vallomást olvashatunk. Mikor Krisztinát megismertük, éterien karcsú volt. Egyszer aztán kibökte, hogy ő igazából nem egy sovány lány! Mindig gömbölyű volt, pár éve aztán lefogyott. Akkor vettük észre, hogy a közös ebédeken az étel felét a tányéron hagyja.
Életmódváltás egy életre?
máj 14, 2022
A lány a szeplős lóval
Alföldy Lilla, mondhatni, beleszületett a lovaglásba. Gyerekkorától kezdve rengeteg időt tölt lóháton ülve. Bár versenyzés terén még bármit hozhat a jövő, Lilla egy dologban teljesen biztos: a lovaglás mindig az életének része lesz.
A lány a szeplős lóval
Cookies