Van jó néhány aktív kikapcsolódási módszer, melyek által könnyen feltölthetjük lemerült elemeinket, mégsem kell hozzá egy kirándulást befizetni, sem fesztiválra utazni. Költséghatékony, mégis szuper kikapcsolódás. Ami szükséges hozzá: egy kis ráfordított idő. Munka után és a hétvégéken. Íme:

Piknik:
barátokkal, barátnőkkel. Irány biciklivel a természetbe. Egy hátizsákot dobjunk a hátunkra és néhány finom falatot a táskánkba. A kockás plédet ne hagyjuk otthon!

Úszás:
nem jutottál el kirándulni a nyáron? Szemeld ki a közeledben lévő strandot, és ugrás a vízbe! Egy strandolós, láblógatós, pihenős nap mindenkinek kijár!

Zenés est:
nyáron rengeteg koncert és fesztivál van. Természetesen van olyan is, ahol nincs belépő! Rajta, szánj rá egy estét, és nyomás zenét hallgatni! A nyári koncertek egy finom pohár bor mellett igazán kellemes kikapcsolódást jelentenek.

web-bannerek-hirlevel-02_1.jpg

Kajaest:
szervezz meg egy vacsorát! Barátokkal vagy barátnőkkel. Ne a hangos bulizás legyen a cél, hanem az, hogy együtt főzzetek és beszélgessetek. Menjetek el bevásárolni, és szervezzetek egy ott alvós, főzős estet! Garantált mulatás és jókedv vár rátok!

Sport mint kihívás:
sport, sport mindenek felett! Ha nem vagy a futás és a bicikli híve, akkor gyalogolj, kosárlabdázz, vagy válassz olyan sportot, amelyet igazán szívesen kipróbálnál! Aztán láss hozzá! Ha mindennap szánsz egy kis időt arra, hogy legalább fél vagy egy órát sportolj, meglásd, nemsokára tele leszel energiával!

A szabadban aludni:
a kertben, a barátoknál, sátorban! Miért is ne? Egyszer élünk! Nézzük a csillagokat, beszélgessünk nagyokat, és aludjunk a szabad ég alatt.

Csináld azt, amit akarsz:
ha már kitakarítottad az egész házat, megfőztél, kimostál, sportoltál, és mindent teljesítettél, akkor szánj egy napot csak magadra! Bizony! Lábakat felpolcolni, interneten szörfözni, újságokat lapozni, nassolni és pihenni! Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra.

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01.jpg

 

Új Nő csapata