indul_19.jpg

Északi lábnyomok az asztalon
Pici és nagy rénszarvasok hozták el a tél üzenetét. Első ránézésre puritánul hat a fehér és a hideg szürke házasítása. Pedig mennyi apró részlet fér meg ezen a falatnyi asztalon! És igen, a piros, zöld és arany triumvirátusa nélkül is működhet a karácsonyi teríték. Méghozzá nem is akárhogyan! Az örök klasszikus tyúklábminta nem csupán a gardróbban állja meg a helyét. Jól mutat díszpárnán, tapétán, de akár az EZÜSTÖS TÉL színeire hangolt ünnepi asztalon is. A tányérokba az abrosz saját anyagából készült textilszalvéták kerültek. Egy másik szín társítása szétzilálta volna a terítéket. Melegséget az etazsérre helyezett almák hoznak a képbe.

03_48.jpg

A teríték dekorációit egy kiadós vasárnap délutáni séta alkalmával is begyűjthetjük: toboz és gally még a komolyabb városi parkokban is akad. A tobozok a melegben csakhamar kinyílnak, majd elhullajtják magvaikat. Így már bátran kerülhetnek a terített asztalra, hogy az egyszerű csomagolókartonból kivágott ültetőkártyákkal és a vibráló narancskarikákkal együtt megtörjék a szürke lábnyomok egyeduralmát. Egy részüket fehér sprayfestékkel is lefújhatjuk.
–l.horváth–

web-bannerek-hirlevel-02_3.jpg

05_33.jpg

01_49.jpg
Az evőeszközöket nagyujjnyi vastag faágakból metszett támasztékra helyeztük. A természetet hozzák be a modern lakásba! A gallyakat ajánlatos letisztítani és vízbázisú színtelen lakkal lekenni, hogy finoman csillogjanak. A narancsot is érdemes szeletekre vágva otthon, a radiátor tetején vagy a kandalló párkányán szárítani. A gyümölcs finom illata a felszálló melegben hamar betölti a lakás minden zugát.

02_49.jpg

web-bannerek-hirlevel-01_5.jpg