Ha férfi és nő között barátság van, a barátnők és az ismerősök állandóan piszkálódnak: Figyelj, szerintem Peti többet érez irántad, mint barátságot… Erre te: Á, ugyan! – legyintesz, miközben észre sem veszed az apró jeleket. Vagy arra fogod, hogy ez a férfi csak azért ilyen kedves és lovagias veled, mert a legjobb barátod. Biztos vagy ebben?

A barátság férfi és nő között igen veszélyes lehet, főleg akkor, ha az egyik fél többet érez a másik iránt. Most azonban nem az a kérdés, hogy létezik-e barátság a két nem között, hanem az, hogy milyen jelekből jövünk rá, hogy az erősebbik nem tényleg többet akar. 

 1. Minden részletre figyel!
  Észreveszi, ha egy centivel is rövidebb a hajad, és számonkérően beszél arról, hogy tegnap 11 órakor még online voltál? Tiszta sor. Ez a férfi igazán rajong érted, és nem csak úgy, mint egy barát.
   
 2. Bók!
  Tetszik neki a cipőd? Arról áradozik, hogy milyen hihetetlenül jó természeted van, és milyen szép a mosolyod? Aki ilyen bókokkal halmoz el, az nyilvánvalóan többet akar tőled. A kérdés már csak az, te is belemész-e a játékba.
   
 3. Nincs más lány az életében 
  Nem beszél más nőkről és randikról. Nem jó neki senki. A legjobban viszont ott veszed észre, hogy valami nem stimmel, amikor te sem beszélhetsz teljesen nyíltan a randijaidról és a pasikról, mert féltékeny lesz.
   
 4. Apró ajándékok!
  Szeret meglepni kis apróságokkal? Mindig azt mondja, hogy amikor ezt és azt meglátta, éppen rád gondolt? Tipikus jele annak, hogy beléd van zúgva. Főleg, ha egyre több az ilyen ajándék és a vallomás. 
   
 5. Be akar mutatni a szüleinek!
  A legjobb barátnők és barátok természetesen ismerik egymás családját. Ám ha azt szeretné, hogy vacsorázz vele és a szüleivel, az már nem biztos, hogy kizárólag barátságot jelent. Ott már valószínűleg közrejátszik egy heves szívdobogás is a pasi részéről.

  web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg
   

 6. Kimondatlan randi!
  Minden hétvégén találkoztok a barátaitokkal, nagy társaságban szórakoztok, és az ilyen estek végén végül mindig kettesben maradtok. Ilyenkor aztán mindig előkerül a legfinomabb vörösbor a pincéből…
   
 7. Testi kontaktus
  Ha egy pasi többet akar, mint barátságot, annak jól látható jelei is vannak. Az egyik mindenképp az, hogy keresi a testi kontaktust. Állandóan közel áll hozzád, bizalmasan odahajol, a film közben kicsit hozzád simul, mint “jó barát”.
   
 8. Éjszakai üzenetek
  Ha szombat este állandóan zizeg a telefonod, és a legjobb barátod vicces és egyben spicces üzeneteket ír neked arról, hogy mennyire szeret, akkor ideje mindezt komolyan venned! Tudjuk, hogy részeg ember nem hazudik. Az ilyen SMS-ek pedig akármennyire is viccesek, ha egyre több van belőlük, egészen gyanúsak.
   
 9. Megértő
  Mindenben segít, és rendkívül megértő? Ha szerelmi bánatod van, ő ott van, és vigasztal? Szinte együtt szidjátok a pasikat? Riadóóó!
   
 10. Figyelmes
  A széltől is megóvna? Igen, ők azok a lovagok, akik szívük választottját mindentől féltik. Rendszerint babusgatják a kedvesüket. Vigyázat, ez már nem a barátság zónája!

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01_1.jpg

Új Nő csapata