Az Új Nővel a dunaszerdahelyi WLF divatbemutatón jártunk, melyet most egy különleges helyszínen szerveztek meg: a MOL Aréna VIP Silver termében.

01_44.jpg

A kifutón szebbnél-szebb ruhákat, női és férfimodelleket láthattunk. Az est folyamán három neves divattervező mutatta be a kollekcióit: a magyarországi Németh Hajnal Auróra, Mészáros Lúcia és a somorjai Virág Anita, akivel már az Új Nő hasábjain is találkozhattatok. A divattervezők mellett számos márkabolt is bemutatkozott: a DAC Store, az MV Luxus Beauty, az Esoline és a MeDoo (by Hódi Pamela). Pőthe Andrea Pierre Lang ékszerekkel „ékítette” a manökeneket, és a kifutón helyet kaptak a legkisebbek is: a kislányok a Kyra for Princesses ruháit viselték. Az est díszvendége Zimány Linda volt.

07_18.jpg

A vendégek outfitjeit sem hagyhatjuk szó nélkül, ugyanis mindenki lázasan készülődött a bemutatóra. A „nagy est” előtt kötelező program volt a kozmetikus, a pillás, a műkörmös és a szoli… Volt, aki aznap még dolgozni sem ment be, hogy több ideje jusson a készülődésre. A csajok bejárták az üzleteket, reménykedve, hogy tökéletes ruhadarabokra lelnek. Persze, páran még így is az utolsó pillanatban, ruhakupacokat maguk mögött hagyva indultak el a divatbemutatóra. Ám minden jó, ha a vége jó: az egyikőtök így, a másikótok úgy, de mindnyájan lenyűgöztetek bennünket!
–d–
Fotó: Dömötör Ede

02_42.jpg

A képen Lipcsey Mária, a WLF Fashion Show főszervezője, aki minden évben valami újdonsággal lepi meg a nézőket. 
 

04_35.jpg

03_41.jpg

06_24.jpg

09_5.jpg

05_29.jpg

15.jpg

11_2.jpg

08_15.jpg

10_8.jpg

16.jpg

17.jpg

12_1.jpg

13.jpg

14_0.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg