Van jó néhány olyan dolog, ami rutinszerű, mintsem kellemes egy nő életében. Ezekről tudnak a férfiak, de nem igazán csinálnak belőle nagy ügyet. Összegyűjtöttünk 10 igazán idegesítő, női dolgot, melyektől sokszor mi is az őrület ajtaján kopogtatunk.

Gondoljunk csak bele! Ha mi, nők saját magunkat képesek vagyunk egyszerű dolgokkal is felbosszantani, akkor milyen lehet mindez egy férfi számára? Lássuk hát, mi az a 10 dolog, mellyel az őrületbe kergetjük magunkat, és mindezzel az erősebbik nemet sem kíméljük:

 1. Cipzár
  Míg a férfiak azon tűnődnek, hogy a sliccük a helyén van-e, addig mi, nők azzal szenvedünk, hogy a ruhánk hátsó részén lévő cipzárt egyedül is fel tudjuk húzni. Ez a mozdulatsor felér gyakran egy kaszkadőrmutatvánnyal!
 2. Haj – szájbalzsam – szél kombináció
  Ki ne kedvelné a különféle színű és ízű rúzsokat és szájbalzsamokat? A lágy fuvallat belekap a hajunkba, és máris minden egyes szál odaragad a szánkhoz. Csapó! Pedig már majdnem minden olyan volt minden, mint egy reklámban…
 3. Magas sarkú cipellők
  Teljesen normális, hogy a férfiak szeretik, ha magas sarkút hordunk, hiszen formás tőle a popsi, a combok meghosszabbodnak, a nő még nőiesebb… Egyszerűen szexi! Mi is ezért szeretjük! Na de azt tudják-e, mennyire ártalmas, sőt veszélyes a magas sarkú? Sietni és futni teljes képtelenség a topánkában. A női lábak bedagadnak, és egyáltalán nem a Hamupipőke cipőjelenetébe valók. Arról nem is beszélve, hogy egy csajos buli után, kis pezsgővel a fejünkben sokkal nehezebb a magas sarkúban járni-kelni. Felvesszük, majd jajgatunk.
 4. Szemceruzaharcok!
  Míg odapingáljuk, az maga a pokol! Azt persze nem tudják a férfiak, hogy ez a „csík” mennyi bíbelődéssel jár, csak azt veszik észre, ha elkenődik!
 5. 5. A havi vendég megérkezik. Erre mondjuk mi, nők: „Ti, férfiak, sosem fogjátok ezt érteni!” Minden rossz ilyenkor, és kezdődik a „nem tudom, mit vegyek fel” szindróma, a farkaséhség, a kedvtelenség, és még sorolhatnánk… Természetesen nagyon hálásak tudunk lenni, ha ilyenkor a férfi megértő, és olyan, mint egy kezes bárány.
 6. Azért még egy picit maradjunk a hasfájásnál és a görcsöknél
  Szóval, ha egy kis nátha ledönti a férfit a lábáról, akkor hogy reagálnának a görcsökre? Szülési fájdalmakra? Ez a költői kérdések sorozata volt.
 7. Nyilvános illemhelyek!
  Ezért olyan szépek a combjaink? Mert nekünk meg kell dolgoznunk ezért is! Megtartani az egyensúlyt, nem hozzáérni semmihez, a táskánkat fogni, a hajunk közben szanaszét lóg… hű, de viccesek lehetünk mindeközben!
 8. Papírproblémák
  Pontosan. A mellékhelyiségnél maradva, ez nálunk egy nagyon-nagyon fontos dolog! Nemcsak ott, hanem a szemfesték lemosásánál, arctisztításnál is. Zsebkendők, arckendők, fültisztítók. Apró, elengedhetetlen dolgok az életünkben! Ha nincsenek kéznél, kitör a higiéniai botrány!
 9. Kézitáska-detonáció
  Hogy lehet az, hogy tegnap még rend volt benne, ma meg kész felfordulás az egész? Őszintén szólva, mi sem értjük, és minket is nagyon aggaszt. Meg hogy mire kell az a sok kütyü a táskába? Mert ki tudja, mikor kell egy sebtapasz, mikor kell a körömreszelő, egy cukorka, és igen, a felesleges limlomok, melyekkel lehet, hogy holnap épp életet mentünk majd!
 10. Körömlakk!
  Jaj annak, aki megzavarja a nőt a körömfestés közben vagy után! Amikor egy nő teljesen védtelen. Nem nyúlhatunk semmihez, csak fújjuk körmünket, és várjuk az eredményt. Fújjuk és várjuk.

 Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01_1.jpg