Az Instagram mindent elárul rólam. Milyen perspektívából és milyen színben látom szépnek a világot! Egyszóval, mindent a szemnek: itt aztán van kép és videó minden mennyiségben.

Pár hónappal ezelőtt uj.no név alatt elindult az Új Nő Instagram oldala. Most megmutatjuk, hogy mi melyik applikációkat használjuk, hogy még színesebb legyen az oldalunk. Íme!

insta-app-kezdo.jpg

Layout

A képszerkesztő segítségével a meglévő fotóinkat most egy csapásra fotómontázzsá varázsolhatjuk! Rendkívül egyszerű a használata: a program letöltése után kedvünkre szemezgethetünk a fotóinkból, és máris elkészíthetjük a kollázst, amelyet rögtön posztolhatunk a Facebook vagy az Instagram oldalunkra.

Boomerang

Az Instagram-felhasználók egyik kedvence ez a mókás applikáció, mellyel rövid videókat készíthetünk.

Nincs is más dolgunk, mint hogy a telefonunkon megnyomjuk a Felvétel gombot, és néhány percre az aktuális mozdulatsorra irányítsuk a kameránkat. Et voilà! Kész is a kis remekmű!

Prisma

Az utóbbi időben mást sem lehet látni, csak a Prismával gyártott képeket. Egyszerűen mindenki beleszeretett ebbe a csodás applikációba, mellyel a fotóinkat festményekké varázsolhatjuk. Az egyik leglátványosabb alkalmazás segítségével például pillanatokon belül Edward Munch Sikoly című festményének színeit tudhatjuk a magunkénak.

Over

Az Over elnevezésű program abban segít nekünk, hogy a meglévő fotónkra vagy képünkre szavakat, mondatokat, idézeteket tudjunk írni. (Bár a legújabb Insta-fejlesztés révén ezt már az Instagram oldalán belül is elkészíthetjük.) Lehet saját fotóból választani, de a telefon is felkínál néhány csodaszép képet, melyeket kedvünkre formázhatunk.

hirlevel_web_banner_1_190.jpg

Repost

A Repost jelentése, hogy egy másik, már meglévő posztot vagy fotót a saját oldalunkra helyezünk át. Olyan ez, mint egy idézet. Erre való tehát a reposter, mely feltünteti a forrást, hogy kitől vettük át a fotót.

RollWorld

Ez az applikáció a feje tetejére állítja a világot! Úgy bizony: a fényképünket csavargathatjuk vele körbe-körbe. Az eredmény pedig sokszor nagyon mulatságos! Érdemes kipróbálni!

Te fent vagy az Instán? Ha igen, milyen applikációkat ismersz és használsz?

Derzsi Bernadett