Ma már nem menő a sellőlányláb és a dizájnszelfi! Most már a szivárványeffektus a trendi!

Összegyűjtöttük, melyek a legnépszerűbb trendek jelenleg az Instagramom. Ezt sasold!

insta-kezdo.jpg

#videózz

Videók minden mennyiségben! A napi hírfolyam, vagyis a „Hírstagram” óriásit dobott az Insta felhasználóinak számán. Az apró videók, fotók és az azokra kézzel írt üzenetek csak még személyesebbé tették ezt a vizualitáson alapuló, fényképes appot. Egyre közkedveltek a hosszabb videók és a gyorsított felvételek is. 

#szivárványeffektus

A legújabb őrület a fotókon mutatkozik meg leginkább, ez pedig nem más, mint a szivárványt játszó fények. Lányok hajában, szépséges arcokon csillannak meg a színes fények, melyek még izgalmasabbá teszik a képi világot. Már csak az a kérdés, mivel varázsoljunk magunkra ilyen ragyogó színskálát!

#egzotikum

Azaz a speciális úti célok és helyi specialitások. Ma már tök snassz, ha a környező országokban pihenünk és eszünk, mert oda szinte bárki eljuthat. (Gondolják sokan!)

Így minél távolabb utazunk otthonunktól, és minél furább ételeket eszünk, annál menőbbek vagyunk. Vagy mégsem? Lehet, e miatt a trend miatt szokták mondogatni, hogy az Instagram a gazdag emberek közösségi oldala. Tényleg így lenne? 

#kajaután

Nemrég még a kajaszelfi élte fénykorát, amikor különféle finomságokat fényképeztünk a tányéron. Ma már a trolloknak köszönhetően megindult a lavina, és nem az evés előtti szelfik készülnek, hanem az evés utáni fotók. Az üres és félig maszatos tányérok lettek népszerűek. Ennyit a kajafétisről!

#edzenivoltam

Aki nem tesz fel edzőtermi képet, vagy előtte/utána „ennyit fogytam x hónap alatt”-fotókat, az valószínűleg hazudik az egész diétázási módszeréről és fitt életmódot folytató életviteléről! (Természetesen viccelek.) Egyszerűen mindenki erős, izmos és hihetetlenül vékony akar lenni, annak ellenére, hogy mindenki elítéli a kóros soványságot és a dagadó izmokat. Mindenesetre az edzés és a kockahas egyenesen szexi lett! Tükörben pózolva meg aztán tényleg...

#kiegészítőprogramok

Boomerang!!! Ugye, milyen őrült jó dolog? Oda meg vissza vagyunk tőle a szó szoros értelmében! De nem csupán eme vicces videókiegészítő éli most fénykorát. Az úgynevezett Hyperlapse és a Layout is a kedvencek közé tartoznak. Az egyik felgyorsítja a mozgóképet, a másik applikációval pedig szuper kollázsokat lehet létrehozni. Éljenek a kreatív megoldások!

web-bannerek-instagram.jpg

#feketefagyi 

Idén betört a piacra a sötét oldal jégkrémváltozata! Már nem csupán a csokis fagyi lesz sötét, hanem maga az ostya is, és ezzel meg is érkeztünk az idei év legtrendibb Insta-fotóihoz. Biztosra vehetjük, hogy a fekete színű fagyi minden trendi Insta-oldalon szerepelni fog. A kérdés már csak az: Hol lehet ilyet beszerezni?

#hesteg azaz #hashtag

Van, aki egyetlen hesteget sem tesz a képek mellé, viszont a hestegek még mindig nagyon divatosak! Általuk sok emberhez juthatunk el, és juttathatjuk el a klassz fotóinkat. Hestegelni trendi, mindegy, milyen nyelven tesszük mindezt! Aki nem hestegel, lemarad!

#instagram

Magát az Instagramot is a listánkra tettük, hiszen még mindig az egyik legtrendibb alkalmazások közé sorolják ezt az applikációt. Nem csoda, hiszen könnyen kezelhető, nincs rajta összezavaróan sok beállítási pont, összeköthetjük a még mindig híres és népszerű Facebook profilunkkal, s a legfontosabb, állandóan megetethetjük vele a szemünket. Ráadásul állandóan újítanak rajta, és fejlesztik. Egyszóval rendkívül innovatív! Te hogy vagy ezzel? Szereted az Instát? Szerinted melyek a legjobb trendek az appon mostanság?

Derzsi Bernadett
Kapcsolódó írásunk 
Cookies