Hirtelen június lett, egyre melegebb az idő, már érezzük, hogy végéhez közelít a tavasz és hamarosan ránk köszönt a nyár. Logisztikai feladatok sora: melyik héten milyen tábor, melyik nagyszülő, hova tesszük a gyerekeket. Természetesen azt sem árt fixálni, hova menjünk nyaralni. Hévízről első hallásra még talán a klasszikus gyógyászat jut eszünkbe, de higgyük el; nyáron is érdemes a városba és környékére utazni.

A város a Nyugat-Balaton csücske, tele van felfedezésre váró helyekkel és élményígéretekkel.

heviz-2.jpg

Mindenki tudja, hogy a  Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít; szerintünk érdemes Neked is kipróbálni. A fürdés mellett számos aktív, családok számára is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál Hévíz és környéke.

Aki egyszer már járt itt, tudja, hogy évszakról-évszakra tele van programlehetőségekkel ez a régió, amiket idén sem ajánlatos kihagyni.

heviz-biciklis.jpg

A nyaralás mindig csodavárás

Mindent egyszerre akarunk megvalósítani, amire otthon kevesebb idő jut: együttlét, odafigyelés, pihenés. Minden családtag terveket sző rá, hogy ez az időszak közös ünnep legyen. Mi kell hozzá, hogy minimalizáljuk a gyerekes nyaralások buktatóit?

Egy vidám környezet, és olyan programok, amiket az időjárás nem befolyásol. A családbarát Kolping Hotelben és a szomszédos Bobo Fun Parkban mindez egy helyen megtalálható.

AZ ALSÓPÁHOKI KOLPING HOTELBEN eddig is minden adott volt a családok gondtalan kikapcsolódásához. 10 hektáron lépten-nyomon játékot és szórakozást találnak az itt vendégeskedők. A babástól a kisiskolás korosztályig felülmúlhatatlan a kínálat.

A teljesen felújított szálloda üzemeltetőinek új projektje épült meg tavaly a hotel közvetlen szomszédságában. Így nagyobb gyermekes családok sem növik ki kedvenc szállodájukat, és a Balatonnál nyaralóknak is időjárásfüggetlen szórakozást garantálnak.

heviz-kolping.jpg

A BOBO FUN PARK adrenalin arénájában 30 attrakció várja a család minden tagját. A 3000 m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket.

FIZESD ELŐ AZ ÚJ NŐT, ÉS NYERJ!

Előfizetőink között két éjszakás hévízi üdülést sorsolunk ki, félpanziós ellátással, a családbarát Kolping Hotelben. Továbbá két főre szóló belépőt a Hévízi Tófürdőbe. Fizesse elő feleségének, édesanyjának, kedvesének, leányának ajándékba az Új Nőt! Szerkesztőségünk képeslapon értesíti a megajándékozottat a kedves ajándékról.

Kedvezményes előfizetés

Kedvenc magazinja minden hónapban házhoz jön. Egy évre csak 15 €. Plusz értékes ajándékot nyerhet. Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

elofizetes_uj_no_316.png

Cookies