Az Új Nő háza táján mindig történik valami, pezseg az élet, talán mert az elmúlt hetven évben – tengernyi idő! – soha, egyetlen pillanatra sem feledkeztünk meg arról, hogy ne a jóra törekedjünk.

Jó írásokat szeretnénk közzétenni, szép ajándékokat szétosztani az olvasóink között, s önmagunkat bemutatni, mert az olvasók a lapunk főszereplői.

ajandekok-es-oromok-kezdo.jpg

„Sok lap van, amelyik nekünk szól, de az Új Nő az, amelyik rólunk szól!” Ez a szlogen nem üres frázis, hanem hetvenéves igazság. Ünnepeljük augusztusban majd jókedvvel ezt a hetven évet, addig is fogadják jó szívvel e havi ajándékainkat.

ELŐFIZETÉS AJÁNDÉKBA

Fizesse elő feleségének, édesanyjának, kedvesének, leányának ajándékba az Új Nőt! Szerkesztőségünk képeslapon értesíti a megajándékozottat a kedves ajándékról.

Kedvezményes előfizetés

Kedvenc magazinja minden hónapban házhoz jön. Egy évre csak 15 €. Plusz értékes ajándékot nyerhet. Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

elofizetes_uj_no_298.png

Előfizetőink között két éjszakás hévízi üdülést sorsolunk ki, félpanziós ellátással, a családbarát Kolping Hotelben. Továbbá két főre szóló belépőt a Hévízi Tófürdőbe.

ajandekok-es-oromok-heviz.jpg

A szépülni vágyók Drakula-kezelést nyerhetnek az orvosesztétikában vezető Mediskin klinikán. A Drakula-kezelés a bőr megújulását biztosítja, egységessé teszi a bőrképet, éveket fiatalodhat az arcunk. (Az orvos a levett vért centrifuga segítségével lebontja, a felesleges anyagokat elkülöníti, majd dermapennel visszajuttatja az arcba.) Elég ímélben bejelentkezni.

ajandekok-es-oromok-drakula.jpg

Két főre szóló ajándékutalványt is kisorsolunk a dunaszerdahelyi VEGAMAMA étterembe.

ajandekok-es-oromok-vegamama.jpg

Három szép Új Nős utazást is előkészítettünk: június 15-étől öt napig a horvát tengerpart vendégei leszünk. A programról részletesen ITT tájékozódhatnak!

horvatorszag_kezdo_1.jpg

Júniusban Komáromba indulunk, hogy megcsodáljuk a nevezetességeit: megnézzük Közép-Európa legnagyobb várát, fagyizunk a Klapka-téren (állítólag itt van a legfinomabb fagyi a széles környéken!), s történelmi sétánkat a felújított Csillagerődben fejezzük be.

Ismerjük meg, ami a miénk, jöjjenek el velünk Komáromba, a magyar királyság 5. leggazdagabb városába! A programról részletesen ITT tájékozódhatnak!

jojjon_velunk_a_csillagerodbe-3.png

A következő hónapban, július 23-án pedig Lednicére indulunk, szintén mesebeli programmal! A programról részletesen ITT tájékozódhatnak!

lednice-kezdo_0_1.jpg

Legyenek az olvasóink és az utasaink, próbáljuk együtt kideríteni, miben áll a boldogság, honnan jön, hova megy, mitől lehetünk mi is boldog emberek. Hiszen ebben áll az Új Nő küldetése!

⟱⟱⟱

FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT, ÉS NYERJEN!
Az Új Nő előfizetői között két személyre szóló ROMANTIKUS HÉTVÉGÉT sorsolunk ki a vadonatúj Grand Hotel Superior Esztergomba!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

minden_reggel_ujno.sk_342.png

Új Nő csapata
Cookies