Nem csak Velntin-napon, hanem a rohanó hétköznapokban is időt kell szakítani a romantikára. Belépve az ajtón, mindenkit magával ragad, mikor párja ilyen szépen megterített asztallal várja.

Sok szín van, amelyet a figyelmességgel azonosítunk, de a piros az, amelyik maga a nagybetűs romantika. Ez az a szín, amelyikből sose lehet túl sok. Úgy tartják, hogy fokozza az étvágyat, emellett felkorbácsolja a vágyat, hiszen általában nem szeretnénk, hogy a kellemes este az asztalnál érjen véget...

igy-teritsunk-romantikus-vacsorara-kezdo.jpg

A világos abrosz remek tiszta alapot ad, a keménypapírból hajtogatott szívecskék és a rájuk ragasztópisztollyal felvitt gyöngyöcskék (a hozzávalók a hobbiboltokban beszerezhetőek) már magukban „szívecskés” hangulatot teremtenek.

igy-teritsunk-romantikus-vacsorara-sziv.jpg

Díszes poharakban sok mécses és gyertya is van az asztalon, és nem véletlenül: fényüket megsokszorozza az üvegnemű.

igy-teritsunk-romantikus-vacsorara-2.jpg

A gyertyára tekert szívecske pedig jelzésértékű.

Fontos, hogy a dekoráció ne legyen sok és giccses, törekedjünk az egyszerűségre. Vacsora közben inkább már csak a mécsesek és gyertyák égjenek, hogy igazán meghitt hangulatban tudjunk beszélgetni.

Gyertyatartóink és mécsestartóink az IKEA-ból származnak. A szintén IKEA-s képkeretbe egy mintás alapra pici gombokból szívecskét varrtunk.

igy-teritsunk-romantikus-vacsorara-1.jpg

A hajtogatott szalvéta egyszerű és nagyszerű. A friss vágott virág, a halk zene és a finom ételek teszik majd feledhetetlenné az estét. 

igy-teritsunk-romantikus-vacsorara-gyertyak.jpg

elofizetes_uj_no_0.png

–néva–
Cookies