Megjelent az Új Nő júliusi száma! Keresse kedvenc magazinját az újságárusoknál és a Slovnaft-benzinkutakon is!

Címlapunkon Galla Vivien (Érsekújvár) pózol, akit divatanyagunkban Döme Tímeával igazi luxusnyaraláson kaptunk lencsevégre. Divatanyagunkat a magazin 10. oldalától tekinthetik meg.

lapajanlo-kezdo_3.jpg

elvalaszto.jpg

Júliusi magazinunk fő témája a nőiesség mibenléte. Kolléganőnk, Olláry Ildikó elmeséli, hogyan élte meg a nővé válás éveit.

Írásunk a magazin 18. oldalán.

igy-lettem-no-kezdo_0.jpg
(© Bára Prášilová)

elvalaszto.jpg

Ciklusmesék című írásunkban Cserháti-Herold Janka, a hormonmentes.hu weboldal alapítója mesél a női test csodáiról. Összeállításunkban a menstruáció kérdését is alaposan körbejárjuk.

Írásunk a magazin 28. oldalán olvasható.

lapajanlo-menstruacios.jpg

elvalaszto.jpg

Idén nyáron 70. születésnapját ünnepli az (Új) Nő: magazinunk ennek örömére saját ruhakollekciót tervez, melyben Rencés Kovács Juli, a LoveColors tervezője lesz segítségünkre! Augusztus végén pedig fogadást szervezünk hűséges olvasóinknak: kövessék figyelemmel a magazint további információkért!

Olvass tovább: JÖN! JÖN! JÖN! – Új Nő x LoveColors kapszulakollekció

kollekcio-2_1.jpg

elvalaszto.jpg

Az Új Nő születésnapját visszaemlékezésekkel is megünnepeljük: mit gondoltak a lánynevelésről 70 éve – és mit tartunk belőle ma is aktuálisnak?

Írásaink a magazin 34. oldalán kezdődnek.

lapajanlo-lanyneveles.jpg
(© Bára Prášilová)

elvalaszto.jpg

A női szerepek sokfélék lehetnek. Novák Zita arra a kérdésre keresi a választ, hogyan legyünk jó nők, s mi történik, ha kirepülnek otthonról a gyerekek. Németh Kosár Evelint a jó anya tulajdonságairól kérdeztük. Kurucz Klaudia a nagybetűs Nőiségről, Ott Réka pedig a férfiszelídítésről osztotta meg velünk gondolatait.

Milyen a jó nő összeállításunk írásait a magazin 40. oldalától olvashatják.

lapajanlo-jo-no.jpg

elvalaszto.jpg

Virágzó vidékeink újabb csodáját, a mézontó facéliát fotósunk, Dömötör Ede kapta lencsevégre. 

Képriportunkat a magazin 6. oldalán csodálhatják meg.

lapajanlo-facelia.jpg

elvalaszto.jpg

A Green Deal és nulla tehénke című írásunkban az állattenyésztéssel és a zöld mítoszokkal kapcsolatos állításokról rántjuk le a leplet.

Írásunk a magazin 64. oldalán található.

lapajanlo-green-deal.jpg

elvalaszto.jpg

Soós Ádám csodatortákat készít, azonban van egy másik hobbija is: fantasztikus kertet nevel. Bepillantást nyerhetünk az igazi nyári kert mennyei hangulatába. A csallóközkürti Mészáros Edina pedig betegségéről, a szklerózis multiplexről mesélt nekünk.

Interjúnk a magazin 52. oldalán található.

lapajanlo-kert.jpg

elvalaszto.jpg

Egy csodás hagyományt is megismerhetünk: vessünk egy pillantást a Ros Beiaard látványos középkori játékaira, melyet a flamandok 10 évente csak egyszer rendeznek meg.

Riportunk a magazin 20. oldalán olvasható.

lapajanlo-hagyomany.jpg
www.rosbeiaard.be)

elvalaszto.jpg

A nők sok esetben a férfiak árnyékába szorulnak – nincs ez másként az irodalom terén sem. Polgár Anikó ,,Máshogy ír a nő?” kérdésünkre igyekszik választ adni, Török Sophie novellájába is beleolvashatunk, és megtudhatjuk, miért írtak a nők álnéven. Bepillantást nyerhetünk a híres írófeleségek mindennapjaiba is.

Összeállításunk a magazin 58. oldalán kezdődik.

lapajanlo-polgar-aniko.jpg

elofizetes_uj_no_369.png

Új Nő csapata
Cookies