Születésnapot ünnepelünk: a nyáron hetvenéves az (Új) Nő. Ebben az évben ennek a mérhetetlen időnek a legszebb pillanatait szeretnénk kivetíteni az olvasóknak.

Ennek része az is, hogy előrukkolunk egy saját ruhakollekcióval. Bemutató augusztus végén!

kollekcio-2.jpg

„Egyik álmom mindig az volt, hogy legyen egy saját kollekciónk. És most már úton van. Az ábránd hamarosan beteljesül! Ezért is szeretem az Új Nőt, mert hagy kibontakozni, nagyot álmodni, és valóra is váltja az álmainkat” – mondja Darnay Krisztina lapmenedzser, a kollekció ötletgazdája.

live-colors-x-uj-no-ruhakollekcio_4.jpg

Már az elejétől kapszulakollekcióban gondolkodtunk, ami szinte mindig viselhető, nem csak nyáron, s darabjai egymással is jól kombinálhatók, egymást látványosan kiegészítik. A ruhakollekció a földön jár majd, mégis szárnyal, a tervezője szerint elegánsan bohókás lesz. 

Álmodunk, aztán van, hogy megéljük az álmunkat.

Álmainkhoz társakat is kerestünk, olyan tapasztalt tervezőt, aki ismeri az Új Nőt, s aki már sok szép ruhát tervezett. Pont ezért le tud bennünket rántani a földre, mikor már nagyon elrugaszkodnánk. S megtaláltuk a LoveColors tervezőjét, Rencés Kovács Julit: az ő galántai műhelyében születik meg az Új Nő x LoveColors ruhakollekció.

live-colors-x-uj-no-ruhakollekcio_7.jpg
Rencés Kovács Juli, a LoveColors tervezője

Hűséges olvasóink az első lépésektől az utolsóig nyomon követhetik weboldalunkon az Új Nő x LoveColors kollaborációjának egész folyamatát. Addig is várjuk leveleiket és ötleteiket, mit visel, mire vágyik ma egy modern nő, akinek dús a képzelete, de helytáll a mindennapok szürke csatáiban is.

kepernyofoto_2022-06-21_-_12.59.28.png

minden_reggel_ujno.sk_396.png

Új Nő csapata
Cookies