Mi itt az Új Nőben szinte egytől egyig filmrajongók vagyunk, ezért arra gondoltunk, hogy megosztjuk veletek szenvedélyünket, és kertmozira csábítunk Titeket!

Mi is lehet különlegesebb nyári élmény, mint a természet lágy ölén, remek társaságban egy romantikus filmet megnézni a csillagos ég alatt?

nevtelen_terv-135.png

Kezdeményezésünk célja olvasóink megismerése, filmezés, valamint a kertmozikultúra újjáélesztése. Vendégeinket ínycsiklandó gyümölcstálakkal, koktélokkal, pihe-puha pokrócokkal és romantikus filmmel várjuk!

A vetítés időpontja: augusztus 4.(csütörtök), 19:00 óra (a film 20:00 órakor kezdődik).
A vetítés helyszíne: Dunaszerdahely, a Villa Rosa étterem
A vetített film: Koszorúslányok
 
FONTOS TUDNIVALÓK:
–A vetítés mindenki számára INGYENES.
–A férőhelyek száma korlátozott, ezért az érdeklődők az alábbi telefonszámon tudnak férőhelyet (asztalt) foglalni: 031 590 2770 (Villa Rosa, recepció).
–A filmeket magyar nyelven vetítjük. 
–A film előtt/közben vendégeinknek lehetőségük van Új Nő-koktélokat, üdítőket, ínyenc gyümölcstálakat vagy akár vacsorát rendelni. 
–A vetítést a szabad ég alatt tartjuk, ezért érdemes pulóverrel érkezni.
–Eső, vihar esetén a vetítés elmarad.
–A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
122520.775x400.jpeg
 
FILMAJÁNLÓ:
Koszorúslányok (Bridesmaids) – amerikai vígjáték, 125 perc, 2011
 
A harmincas Annie-nek semmi sem jött össze az életben. Se pénze, se párja, a munkáját utálja. Amikor megtudja, hogy a legjobb barátnője, Lillian férjhez megy, természetesenek veszi, hogy csakis ő lehet az esküvői tanúja. Bár nagy igyekezettel igyekszik megfelelni a feladatnak, mindig becsúszik valami gikszer, miközben a riválisa, Helen maga a tökély e téren. Annie-t azonban kemény fából faragták, nem adja fel, mindent megtesz annak érdekében, hogy megmutassa, mire képes azért, akit szeret.
 
Szeretettek várjuk olvasóinkat egy jó kis mozizásra és kikapcsolódásra!
Új Nő csapata
Cookies