Az én világomban a régi nadrágok, kosztümök és blúzok olyan érzelmi értékkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően elképesztő jól érzem magam egy-egy ilyen darab viselésekor.

Aki igazán különleges és egyedi ruhát szeretne – amellyel egészen biztos nem találkozik az utcán –, az túrjon a szülei vagy nagyszülei szekrényének legmélyére!

lilla-kezdokep.jpg

További nyomós érv a régi ruhák viselése mellett a környezettudatosság. Talán a szekrény leghátsó zugában te is megtalálod életed farmerét, és megkíméled a bolygót egy újabb, gyorsan szemétté váló nadrág megvételétől, a pénztárcádat pedig a súlyvesztéstől!

A divat folyamatosan visszatér, hiszen jómagam is számtalanszor hallottam már édesanyámtól, hogy egy újonnan megvásárolt ruhámra azt mondta: ez az én időmben volt nagyon menő! Miért venném meg horribilis összegért a silányabb anyagból készült új nadrágot, ha a régi, de minőséges és időtálló darab csak arra vár, hogy huszonöt év után újra tündökölhessen? Azt mondják, a nő és a bor a korral csupán nemesedik. Bizton állíthatom, hogy ez igaz lehet a gardrób mélyén lapuló ruhák esetében is! 

Kukkantsuk meg együtt, milyen kincseket rejt az Új Nő gardróbja!

VIDEÓ

⇩⇩⇩

Kórósi Lilla
Embedded thumbnail for Kincsek az Új Nő gardróbjából