Combok és cicik villannak a nyáron, és nem is csoda, hiszen kitört a kánikula! Egyik nő sem hajlandó az izzasztó melegben hosszú ruha alá rejteni bájait. S mi, férfiak ennek mennyire örülünk! Ám ilyenkor a nők nagy része teljes letargiába zuhan, hiszen azt gondolják, hogy a férfiak mindent alaposan szemügyre vesznek – centiket, kilókat, idomokat –, s ettől a szép hölgyek csak még kínosabban érzik magukat! Most viszont őszintén be kell vallanunk valamit: nem vagyunk mi, pasik ennyire szőrszálhasogatók. Sőt!

„Nekem nem kell a csontsovány szupermodell!”
Sok férfi odavan a vékony, piszkafa lányokért, azonban a legtöbben – köztük én is – az igazán nőies idomokat preferáljuk. Igen, mi is szeretjük, ha egy lánynak van melle és feneke. A kórosan sovány, szupermodell lányokat, akiknek kint a bordájuk, kicsit ijesztőnek találjuk, s szinte félünk megkérdezni tőlük, hogy hova vihetnénk őket vacsorázni... Szerintünk az az igazán nőies, ha egy nőn van mit fogni!

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

A nagy és gonosz narancsbőrdilemma
Manapság már majdnem minden nő testén megtalálható az a bizonyos narancsos, redős bőr, amitől a nők úgy tartanak. Azonban el kell, hogy áruljuk, mi egyáltalán nem undorodunk a narancsbőrtől. Sőt, ennyi erővel ti is ujjal mutogathatnátok ránk, hogy nagy a pocakunk, kicsi a vállunk, nem izmos a karunk... Kérlek titeket, ne csináljatok ebből ekkora tragédiát! 

Óvakodjunk-e a magas nőktől?
A férfiak kedvelik a magas nőket, sokuknak tényleg egyáltalán nem számít, hogy pár centivel, de akár többel is, magasabb nálunk a nő. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Egy férfi úgy is lehet férfi, ha alacsonyabb a szerelmétől. Ugyanúgy lehet férfias, erős és védelmező. Szóval: nem kell rettegni, csajok, ha magasak vagytok, akkor is bátran felvehetitek a magas sarkú cipőt!

„Mellmajré”
Ritka az a nő, aki teljes mértékben elfogadja a mellei formáját és méretét. Pedig higgyétek el nekem, nem kéne ennyire túllihegni a dolgokat! Nem számít, ha kicsi, ha nagy, ha hetyke, ha teltebb. A pasik imádják a hús-vér női melleket!

Asszonyos idomok
Azért választom az asszonyos kifejezést, mert ezt azokra a nőkre szokták használni, akiknek egy kicsivel nagyobb a csípőjük és a fenekük az átlagosnál. A férfiak egyszerűen oda meg vissza vannak ezekért a széles csípőjű nőkért. Egyáltalán nem kell azon izgulnod, hogy nagy a feneked, mert ez nekünk nagyon is bejön. Az „oldalmuffinokról” nem is beszélve!

Ez a szép!
A legjobb dolog az egészben (a női testben), hogy egyáltalán nem számít, milyen alakod van, mert biztosan minden férfi máshogy vélekedik. Hiába próbálják belénk sulykolni, hogy az a normális, szép és jó, ha egy nőnek nagy a melle, vékony a dereka, és formás a popsija, ha egyáltalán nem ez az ideálunk. Nekem például tetszik, ha egy nőnek kisebb a cicije, és nagyobb a csípője. A női karokat pedig egyáltalán nem is figyelem. (Pedig hány nő feszeng emiatt!) Sőt, arról nem is beszéltem, hogy igenis vannak férfiak, akik kifejezetten a testesebb nőkre utaznak. Szóval, csajok, fel a fejjel, mert egyáltalán nincs miért keseregnetek! 

Kerekes Áron

web-bannerek-hirlevel-01_5.jpg

Új Nő csapata