Megjelent az Új Nő januári száma! Keresse kedvenc magazinját az újságárusoknál és a Slovnaft benzinkutakon!

Két címlapunk is van! Az elsőn Tóth Károly színész, a hátsó borítón Tési Evelin atléta (Bős) látható.

uj-no-januar-kezdo.jpg

IDŐ VAN!

Lássunk egy toronyórát, mely a szemérmetlenül múló időt mutatja. Kassa óvárosának toronyóráján a számlap több mint két méter átmérőjű…

januari-lapajanlo-kassa.jpg

Írásunk a magazin 6. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

ÚJJÉ!(VI) MESE HABBAL

Hát megint eljött. Egy borús decemberi napon állított be. Novák Zita újévi fogyókúrás fogadalmait osztotta meg velünk.

ujevi-mese-habbal-kezdo.jpg
(© Paola Saliby/New York Times)

Írásunk a magazin 8. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

ÚJÉV A KASTÉLYBAN!

Vigyünk játékosságot a divatba! Most különösen vágyunk a kedvesre, szívet melengetőre. Csupa ilyen szépséget fotóztunk. Stílusunk romantikus, bohém és drámai: amilyen az új év első napja volt. Modelljeink Tési Evelin (Bős) és Szevecsek Anna (Albár) voltak.

januari-lapajanlo-divat.jpg

Divatanyagunkat a magazin 10. oldalán tekinthetik meg.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MIT VÁRUNK A JÓSOKTÓL?

A jósnőknek, a mágiának,az ezotériának – mindegy, hogyan hívják – ismét felvirradt a napja. Robotkorszak ide vagy oda, New York és más, menő városok női ismét jósokhoz fordulnak, és a nem látható világgal kacérkodnak. Ma ismét mindenki a hipnózisban vagy a kristálygömbben hisz. Szerencsés Orsolya (Nyékvárkony) spiritiszta osztott meg velünk ezzel kapcsolatos gondolatait.

januari-lapajanlo-josok.jpg
(© Tanaka Tatsuya)

Cikkeinket a magazin 18. oldalán találják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

OLDÁS ÉS KÖTÉS

Mikor nemrégiben megkérdeztük egyik neves pszichológusunkat, hogy baj esetén fordulhatunk-e segítőkhöz – hiszen nálunk kevés a jó pszichológus, egy kezünkön meg tudjuk őket számolni –, ő nagy meglepetésünkre azt mondta: Igen. S forrón ajánlotta a kineziológusokat, akik fel tudják oldani a görcseinket és blokkjainkat. Kádár Szilvia (43) Ekecsen működik – Magyarországon született, a csallóközi nagyközségbe pedig a férje révén került. Most ő mesél nekünk.

januari-lapajanlo-oldas-es-kotes.jpg

Riportunk a magazin 22. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MINDEN SZÍNÉSZ ÁLMA

Tóth Károly jelenleg minden színész álmát éli: színházban játszik, sorozatokban és showműsorokban szerepel, szinkronizál. A Komáromi Jókai Színház volt színésze ma szabadúszó, Budapest és Pozsony között ingázik.

januari-lapajanlo-szinesz.jpg

Interjúnkat a magazin 26. oldalán olvashatják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

KÁBEL A RENGETEGBEN

Mennyit szidtuk a tévét, hogy elveszi az életünket, esténként ott bambulunk előtte, a férjünk ott bambul előtte, megöli a családot. Hittük volna, hogy egyszer még visszasírjuk a tévézést? Hisz azt még legalább közösen csináltuk, a tévé előtt együtt rágtuk a ropit. Ma olyan korban élünk, amikor egy ebéd áráért több ezer filmhez kaphatunk hozzáférést, amelyeket bárhol és bármikor megnézhetünk. Főleg egyedül, az ágyon henteregve. A tévé, a filmek, a sorozatok és mi... 

januari-lapajanlo-teve.jpg

Cikksorozatunkat a magazin 33. oldalán találják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

ÜDVÖZLET GALÁNTÁRÓL

Király Anikó rajzos sétát tett Galántán, Mátyusföld fővárosában. Nézegessék, olvassák sok szeretettel!

januari-lapajanlo-galanta.jpg

Cikkünk a magazin 38. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

AZ IDŐ LECSISZOLJA AZ ÉLEKET

Beszélgetés Bárczi Zsófia egyetemi dékánnal. Hogy látja fiatalkori önmagát, hogyan ismerkedett meg spanyol férjével, Ignacio de las Heras Morenóval, s mi táplálja benne a hajtóerőt, mely révén sikeres nő lett? – ilyesmiket kérdezett interjúalanyunktól szerkesztőségünk legfiatalabb munkatársa, aki nemrég került ki az iskolapadból, s aki a tanárnői énjére is kíváncsi volt.

januari-lapajanlo-egyetemi.jpg

Interjúnk a magazin 40. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

BOLDOGOK A KERTÉSZEK

Budajenőn jártunk, Dr. Tkacsik Márta birodalmában, a Patikakertben.

januari-lapajanlo-patikakert.jpg

Riportunk a magazin 44. oldalán olvasható.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MI ÉS A PUTTONYUNK

Egyre többet hallani arról, milyen fontos a gyermek számára a biztonság. A válással éppen az a bizalom rendülhet meg a gyerekben, hogy biztonságban van. Milyen puttonyt cipelünk magunkkal kisgyermekkorunktól? – erről beszélgetünk Mátyus Zoltán pszichoterapeutával. 

januari-lapajanlo-matyus-zoltan.jpg

Interjúnk a magazin 48. oldalán található.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

LÉLEKMENTOR

Lelkes Éva (Dunaszerdahely, Budapest) mentor és coach a biztonságról ír. ,,A nőkkel való munkám során sokszor szembesülök azzal, hogy zömük számára még a szeretetnél is fontosabb a biztonság, amit a párjuk mellett megélhetnek. Gyakran csak azért rekednek meg egy kapcsolatban, mert legalább van, aki segítsen, ha fel kell akasztani a képet a falra.” – mondja.

januari-lapajanlo-lelkes-eva.jpg

Írásunkat a magazin 73. oldalán találják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

SIKERES VBAC

Nálunk a szülészeteken az a mondás járja, hogy császármetszés után lehetetlen hüvelyi úton szülni. Kálmán Kata (34) bebizonyította: dehogyisnem lehet. Hihetetlenül erős volt benne a vágy, hogy természetes úton hozza világra a gyermekét. Aki ismeri a hazai helyzetet, az tudja, hogy ezzel mekkora bravúrt vitt véghez.

januari-lapajanlo-vbac.jpg

Interjúnkat a magazin 52. oldalán olvashatják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

EZT VESSZÜK? A MINŐSÉGI ÉHEZÉSRŐL

Az utolsó szál sárgarépáért nyúlunk a bevásárlótáskánk alján. Kipakoljuk az asztalra a többi zöldség és gyümölcs mellé, majd büszkén konstatáljuk: Micsoda szín- és ízkavalkád! Mert elhisszük, hogy a szupermarket polcáról nagy műgonddal kiválogatott paradicsom jót tesz az egészségünknek, és majd segít ellenállni a betegségeknek. Közben fel sem tűnik, hogy január van. Hol terem ilyenkor paprika és paradicsom? Felvetéseinket már csak a család egészséges élelmezésének szempontjából is érdemes elolvasni. Dr. Tkacsik Mártát kérdezzük a minőségi éhezésről.

januari-lapajanlo-minpsegi-ehezes.jpg
(© Tanaka Tatsuya)

Írásaink a magazin 56. és 58. oldalán találhatók.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

BEHAJTJÁK TÉLIRE A MARHÁT ÁRCSERNYŐBEN

A kihajtás és behajtás– mikor tavasszal kihajtották az állatokat a legelőkre, október végén meg behajtották – régen nagy eseménynek számított. Azokon a vidékeken, ahol még kint legel a marha, ezek az időpontok kötött terminusok. Németi Róbert képei Ágcsernyőben készültek, a behajtás napján.

januari-lapajanlo-marha.jpg

Fotóriportunkat a magazin 62. oldalán találják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

RÚZS ÉS PEZSGŐ

Rúzs, pezsgő, mágikus hastánc és élő zene a zimankóban – ezek jellemezték az Új Nő télkezdő partiját. Na meg persze sok nevetés és üdítő csevej, kergetőző gyerekek és csaholó kutyusok. A főszereplő a pezsgő volt – és a pillecukros kakaó. Ugyanekkora szeretettel várjuk kedves olvasóinkat a további rendezvényeinkre.

januari-lapajanlo-ruzs-es-pezszgo.jpg

Képes beszámolónkat a magazin 68. oldalán olvashatják.

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

NAPI RUTIN

Ma már a csapból is a helyes bőrápolás folyik. Hajlamosak vagyunk minden reklámozott újdonságot azonnal a polcunkra tenni – és a bőrünkre kenni. Pedig a rengeteg termékkel nem tudunk olyan jó eredményt elérni, mint egy jó alaprutinnal.

januari-lapajanlo-rutin.jpg

Írásunk a magazin 70. oldalán található.

elofizetes_uj_no.png

Új Nő csapata
Cookies