Borúban kis derű avagy mi lesz velünk, szép lányokkal smink és fodrász nélkül? A koronavírus fura kihívásokkal is szembe állít bennünket: napi rutinunk megakad, nem mehetünk fodrászhoz vagy körmöshöz. A koronavírus mindent megváltoztat és átír, ezentúl semmi nem lesz úgy, mint ezidáig volt. Vicces szituációk is adódnak, íme!

A karantén első reggelén nyugisan keltem, leforráztam magamnak egy teát, majd visszabújtam az ágyamba, ahova vittem magammal a teámat, a telefonomat és a laptopomat. Miután szépen beállítottam mindent, egy kép erejéig lőttem egy cuki fotót arról, hogy hogyan fogom az első napomat munkával tölteni. Gyorsan kiposztoltam a képet az Instára, s azonnal jött is a válasz: „Jé, de cuki a bögréd!” – egy csomó szívvel megspékelve.

web-bannerek-instagram.jpg

Ekkor a válaszom csak annyi volt, hogy: „Az a baj a home office-szal, hogy úgy nézek ki, mint akit a tehén szájából rángattak volna elő.” Otthoni cicanaciban, lábamon felemás zoknival, óriási pulcsiban ültem bebugyolálva az ágyban. Erre szinte azonnal jött is a reakció: „Na most mutatok valamit!” A képen, melyet kaptam, egy égnek álló hajú lány mosolygott vissza rám.
Gondoltam magamban, na mi aztán jól nézünk ki. Mi lesz velünk a karantén végére?
Válaszul egy hasonló képet küldtem, melyen azt vettem észre, hogy kesze-kuszán állnak a műszempilláim, s ahogy a számat eltakartam a képen, még a fura kis ujjaim is a frászt hozták rám, mert arról a műkörmeim hiányoztak.
Azon kezdtünk el morfondírozni, hogy hogyan fogunk mi kinézni, ha majd vége lesz a bezártságnak? A fodrászok zárva, a körmösöm zárva, a műszempillásomat pedig az utolsó pillanatban lemondtam, mert féltem: mi van, ha megfertőzzük egymást.

Hát mi lesz így velünk, csajok?
Írjátok meg nekünk, hogy ti hogyan ápoljátok otthon a szépségeteket!
#badhairday

–kiki–

web-bannerek-hirlevel-02.jpg

Új Nő csapata