Novemberi magazinunk számos izgalmas témát tartalmaz: bemutatjuk legérdekesebb cikkeinket!

,,Ökörnyál a levélen, búcsúzik a tájtól, felhőkre lehel a szél, halk suhogással libben a tél..."

novemberi-szam-osszeallitas-kezdo.jpg

ÍGY SZÜLÜNK MI

A szülés anyának és a babának is embert próbáló feladat. A gyengéd, háborítatlan szülésről nálunk nem igen hallani. Rengeteg a programozott szülés vagy a kikényszerített császármetszés, melyek negatív szülésélményt jelentenek az édesanyának.

novemberi-szam-osszeallitas-szules.jpg

– Büszke vagyok arra, hogy tudom szoptatni a lányomat” – mondja Vidu. – Addig, amíg nem indult be a kellő tejtermelés, a szoptanít módszert alkalmaztuk. Házilag készítettünk egy szoptanít készüléket cumisüvegből: a végét levágtuk, és egy infúziós csövecskét helyeztünk bele. Ezzel a módszerrel kellően stimulálható a mell, miáltal beindul a tejtermelés. A szoptatási tanácsadóm továbbá a benedekfű és a görögszéna gyógynövényeket ajánlotta kapszula formájában, magas dózisban. Ez is segíti a tejtermelést.

Írásunkat a magazin 60. oldalán találják.

novemberi-szam-osszeallitas-elvalaszto.png

KERESD A FÉRFIT!

Bedő Imre a hagyományos férfiakat keresi. Az igazi férfit, aki még kivette a nő kezéből a csavarhúzót, s ott állt mellette az élet viharaiban. Valóban ilyen férfiakról álmodunk? Várjuk olvasóink leveleit!

novemberi-szam-osszeallitas-apasziv.jpg

A gyerekek gyakran úgy nőnek fel, hogy még a cipőjüket sem tudják megkötni. Mindig van, aki felszeletelje nekik az ételt, betolja a széket utánuk. Az ilyen gyerek felnőtt korában nehezen boldogul majd, mert hozzászokott, hogy mások majd megoldják helyette a gubancokat. Nem képes felelősséget vállalni maga vagy mások iránt. 

A régi filmekben a férfiakból árad a férfiasság, az olyanfajta, amitől elgyengül a nő térde. A mai férfi izmai dagadnak, ki van gyúrva, mint a kettes szekrény, a nők mégsem érzik ugyanazt a remegést a lábukban. Nem érzik úgy, hogy rájuk mernék bízni az életüket. Vajon mi állhat a férfiak metamorfózisa mögött? Bedő Imrét kérdeztük, aki elindította a Férfiak Klubját „a világot építő férfiattitűd” megmentésére. Lehet vele egyet nem érteni, de szempontjai több mint vitaindítóak.

Írásunkat a magazin 40. oldalán találják.

novemberi-szam-osszeallitas-elvalaszto.png

CÍMLAPUNKON

A színes, geometrikus mintákat az őszi határ rögvalóságával társítottuk. Soha nagyobb kontrasztot! Munkába vagy szabadidős elfoglaltságokhoz dukáló lezser öltözékeken mutatjuk be ezt az örök divatot. A pulóverek és kardigánok kötött, hurkolt, rugalmas textúrája lehetővé teszi a szélesebb mozdulatokat, melengeti az izomzatot, miközben formát tart.

novemberi-szam-osszeallitas-cimlap-divat.jpg

Címlapunkon Deák Bianka (Dunaszerdahely). Civilben elárusítónő, szenvedélye a smink. Ruhája első látásra szerelemruha tejkaramellában, pliszés aljjal, ám egybeszabott ingruha jelleggel.

A smink öltöztet, még a behemót földművelő gépekhez is hozzá lehet igazítani! A ma divatja a szemhangsúlyos smink: a hírek szerint negyedével kevesebb rúzs fogyott idén az üzletekben. A felső szemhéj szürkéskékje és napsárgája szomszédságából egy zöld árnyalat is kikeverődött.

Divatanyagunkat a magazin 8. oldalán találják.

novemberi-szam-osszeallitas-elvalaszto.png

SZÍVHARANG

Lenyűgöző a tehetsége, akár színpadon látjuk, akár énekelni halljuk. És ez a hang a miénk! Korpás Éva a Felvidék énekesmadara, Komáromban született és Komáromban is él. Idén 50 éves, a jubileumára gyönyörű divatösszeállítással készült az Új Nő olvasóinak.

novemberi-szam-osszeallitas-korpas-eva.jpg

– Dzsesszt is szeretek hallgatni, komolyzenét és jó rockzenét szintúgy. Áron miatt sok zenei stílusba belekóstolok, néha a rapben is kiszúrok igényes dolgokat. Lili lányommal eléggé egyezik az ízlésünk; mindkettőnk nagy kedvence Norah Jones és Diana Krall. Pár éve sikerült is eljutnunk Barcelonába, egy Norah Jones koncertre – mégpedig a barceloniai operába. Élmény volt!

Írásunk a 46. oldalon.

novemberi-szam-osszeallitas-elvalaszto.png

LOGÓMÁNIA

Igazából a Diorral kezdődött. Ültünk a kávéházban, s egyre gyakrabban ültek le mellénk fiatal lányok, hatalmas logós Dior Tote Baggel a kezükben. Szlovákiában itt van a Kánaán, hogy ennyi sok pénzért vesznek a lányok táskát? 

novemberi-szam-osszeallitas-logomania.jpg

Bevallom, sokáig nem értettem a logók körüli őrületet. A világért sem tudtam elképzelni, miért akar valaki felnőttként élő reklámtáblaként rohangálni. Aztán idén a kedvenc youtuberemnél szembe jött velem egy logómintás Coach táska. A következő pillanatban pedig azon kaptam magam, hogy eszeveszetten kutatok utána a Farfetch-en...

Klisé ide vagy oda, egy életre megtanultam: a divatban is érvényes, hogy sose mondd, hogy soha...

Írásunk a magazin 14. oldalán.

elofizetes_uj_no_65.png

Új Nő csapata
Cookies