nov 16, 2021
Nők vagyunk
Újabban már a nők is úgy beszélnek a saját testükről, mint anyatestről. A kultúra, amelyben élünk, azt sugározza, hogy jobb nők voltunk akkor, amikor még nem volt gyerekünk. Mintha átmentünk volna egy csökkent értékű szerepbe! Írásainkban a megváltozott női testet járjuk körül.
Nők vagyunk
okt 26, 2021
Nők vagyunk
Nők vagyunk. Ami azt jelenti, hogy rengeteg olyan kérdés kavarog a fejünkben, melyeket nem merünk a világ elé tárni. Az a fontos, hogy beszéljünk róla, gondoljuk akármilyen kellemetlennek is kétségeinket: Olvasóinknak most ezzel a cikkajánlóval igyekszünk segítséget nyújtani!
Nők vagyunk
aug 15, 2021
Nők, utak, életek
Ma már a nő is hagyhat nyomot maga után, nem csupán mint szerető vagy önfeláldozó feleség és anya. Összeállításunkban önarcképet festünk beszélgetéseinkkel: a kreatív nő, az önkifejező nő, a dolgozó nő mellett jelen vannak a született feleségek is, akik a férj sikerének a szolgálatában állnak.
Nők, utak, életek
júl 12, 2021
Nyári mozaik
A kiránduláshoz nélkülözhetetlen egy-egy izgalmas olvasmány: akár a tengerparton, akár a kertünkben süttetjük a hasunkat, az Új Nő legizgalmasabb cikkei mindenhova elkísérnek bennünket!
Nyári mozaik
jan 28, 2021
Divatmozaik
A divatból sosem elég: ne hagyjuk magunkat áldozatul esni a karanténnak, a bezártságnak és a macinaciknak! Lássuk mik voltak az elmúlt idők legszebb divatszettjei!
Divatmozaik