Hosszúak voltak a hónapok s lassan évek, amikor nem találkozhattunk másokkal, csakis magunkkal, s annak nincs mindig jó vége. Az ember nem véletlenül találta ki a farsangot, a bálokat, a jó társaságot és a nevetést: ezek adják az élet sava-borsát.

A civilizált élet nem csupán azt jelenti, hogy párnázott széken ülünk és narancslevet facsarunk, hanem a mindennapok cizelláltságát, a részletgazdag életet, amelyik két évvel ezelőtt egyik napról a másikra becsukódott.

uj-no-beke-kezdo.jpg

Az igazi életben nem vagyunk egyedül, a másik ember szemében és rokonszenvében fürdetjük arcunkat, s nevetünk, nevetünk. Képes anyagainkkal és címlapunkkal ezt a jólétet hozzuk vissza, mert itt van bennünk, csak elűztük magunktól, mert félni kezdtünk egymástól.

Nyíljon a tavasz, a böjtöt még kibírjuk, de utána menjünk ki a lakásainkból, és kezdjünk el élni!

uj-no-beke-cimlap.jpg

Kezdésnek kis listát eszkábáltunk össze tervezett szezonnyitó útjainkról. Utazzunk együtt a nyitás után is. Májusban fedezzük fel Budapest új csodáit, a páratlan Zene Házát! A hónap végén a „pompás hármas”, Komárom, Helemba és Esztergom kincseit járjuk körbe. Júniusban Horvátországba indulunk. Júliusban pedig megcélozzuk Morvaország látnivalóit.

Idegenvezetőnk: Brogyányi Mihály

elofizetes_uj_no_185.png

Egy évre csak 15 €.

Plusz értékes ajándékot nyerhet. Még szebb köntösben, 76 oldalon jelenünk meg. Előfizetőink részt vesznek az ajándéksorsolásunkban. Aki új előfizetőt hoz, az szintén nyerhet! Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

NYEREMÉNYEK

Két főre szóló romantikus hétvége a vadonatúj Grand Hotel Superior Esztergomban

uj-no-beke-szalloda.jpg

Könyvcsomag: Kepes András és Kajdi Csaba könyvei

uj-no-beke-kepes-kajdi.jpg

Rendelje meg, vagy ajándékozzon!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk
Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

uj-no-beke-hatso-oldal.jpg

Új Nő csapata
Cookies