Azt mondják, fiatalság bolondság. Na de annyira, hogy valaki örömlányhoz forduljon... Mi visz rá egy 21 éves srácot, hogy fizessen a mámorért? Interjú Petivel, aki Győrbe jár a „vidéki lányokhoz”.

Arról, hogy miért jelent felhőtlen boldogságot egy prosti, avagy hogyan talált rá új hobbijára egy  fiatal... Rengeteg férfi jár át tőlünk Győrbe az örömlányokhoz! Nincs nyelvi akadály, s itt „full szervizt” kapnak!

prosti-kezdo.jpg

– Honnan jött az ötlet, hogy örömlányhoz fordulj?

– Már egy ideje nézegettem a rosszlanyok weboldalt. Itt bárki találhat nőt, még nyelvi korlát sincs. Ez maga a paradicsom! – kezdi Peti, aki pizzafutárként dolgozik. Egy kis csallóközi faluban él az anyukájával, apja rég elhagyta őket. – A weboldalon kategorizálva vannak a lányok város, életkor, hajszín, mellméret, sőt testszőrzet alapján. Ha beállítom a szűrőt, akkor pontosan olyan lányt dob ki a rendszer, amilyent elképzeltem magamnak. Először 18-tól 27 éves korig állítottam be a kormutatót. Hirtelen rengeteg lány képe megjelent, s amelyik alatt ott villogott egy zöld kis pötty, az épp elérhető volt. A pötty mellé az van írva: Ha most hívsz, akkor felveszem a telefont. Vannak ott lányok, fiúk, transzik, idősek, fiatalok: az ember kedvére válogathat. A férfiak nem szégyenlősek, mindenüket kirakják, a lányok azért nem, maximum cicit és popót villantanak. Gondolom, az örömfiúkat a magányos nők lesegetik.

– Milyen volt az első alkalom?

– Közeledett a 21. születésnapom. Addig én nemigen voltam lánnyal intim helyzetben. A kollégák felkaroltak, hónapokig noszogattak, míg végül beadtam a derekam. A többség már járt örömlánynál, de nekem sokáig nem volt meg hozzá a bátorságom. Csak nézegettem az oldalon a lányokat. Egy szép vasárnap este aztán úgy döntöttem, hogy lefoglalom az első örömlányom. A legjobb barátom vitt át Győrbe, s mikor végeztem, csak annyit mondott: „Ennél nagyobb öröm nem is érhetett volna a szülinapodon. A mosolyt spaklival sem lehetne lehúzni az arcodról.” Igen, ez így volt. Véleményem szerint ezek az örömlányok igazi szakik...

Képzettek és tapasztaltabbak, mint a korombeli lányok. Az oldalon rengeteg lány közül lehet választani. Az eddigi partnereim 25, 26, 28 évesek voltak, a legidősebb 30 feletti. Mind ugyanazt csinálják, mégis másképp. A fiatalok bizonytalanabbak, az idősebbek határozottak, rutinosak.

– Testalkat szempontjából volt valamiféle elképzelésed?

– Én egy átlagos nőt kerestem. A profilon pontosan megadják, hogy mit vállalnak be, vagy mit szeretnek, amikor dolgoznak. Kérhető kényeztetés, masszázs, az aktus után össze is bújhatok vele, és beszélgethetünk. A szex mellett a férfi lelkével is törődnek, persze ha a férfi igényli: ezek már extrák.

– Miután kiválasztottad a lányt, mi történt?

– Felhívtam telefonon, és egyeztettem vele az időpontot. Izgatott voltam, minél előbb ott szerettem volna lenni, ezért azt mondtam, hogy egy óra múlva indulok. Az oldalon fel van tüntetve, hogy a vendégnek (ez én voltam) jelezni kell, melyik weboldalon keresett rá a lányra. Én a „rosszlányokat” adtam meg, s a hívással tulajdonképpen lefoglaltam a lányt. Úgy, ahogy az étteremben a vendég lefoglalja az asztalt.

– Kellett foglalót fizetni?

– Nem. A lemondást viszont be kell jelenteni, hogy valami közbejött. Ha nem így teszek, akkor a továbbiakban letiltják a számomat.

prosti-belso.jpg

– Címre mentél?

– Egy panelházba szólt a meghívás, egy garzonlakásba. Rend volt, családtagnak nyomát sem láttam. A lakásokat valószínűleg bérlik a lányok, mert eddig mindegyik lány más címen volt megtalálható. Miután odaértem, felcsengettem, és az ajtó már nyitva volt.

– Milyen volt az első alkalom?

– Az elején tisztáztuk, hogy mit szeretnék pontosan. A lány elmondta, hogy mi mennyibe kerül. Az orális kielégítés 50 euró, egy sima együttlét szintén 50 euró. Ez minden lánynál fix összeg. Senki nem kér se többet, se kevesebbet. A többi attól függ, hogy mit szeretnék még pluszban. Van orál, anál és más bónuszok. Minden lány másban jó, eszerint is rá lehet keresni a lányokra. Én az egész csomagot választottam, ha már egyszer száz kilométert autóztam idáig. Az elején le kellett zuhanyoznom, majd a lány magához húzott, s elkezdett kényeztetni. Tökéletesen tudta, hogy mit és hogyan szeretnék, a végén jött egy újabb kényeztetés és egy kis masszázs. Az elején és a végén mindig beszélgetünk, átlagos témákról, hogy mit dolgozom, hány éves vagyok. Természetesen ők is mesélnek magukról, hogy épp iskolába járnak vagy anyaságin vannak, kis keresetkiegészítés ez nekik. Mindig elmondják, hogy rengeteg kuncsaftjuk van Komárom, Dunaszerdahely és Nagymegyer környékéről.

Lelki dolgokról nem esik szó. Igazság szerint én nem is mesélnék a személyes dolgaimról, viszont biztosan akad olyan, akinek jól esik elmesélni, hogy miért nem jön ki a feleségével. Mindig nyitottabbak vagyunk olyasvalakivel szemben, akit nem ismerünk, főleg ha soha többé nem találkozunk.

– Mit mondanak a kollégáid, miért van szükségük örömlányokra? Hiszen otthon van a szép feleségük...

– A férfiak ki vannak éhezve egy kis izgalomra. Olyan ez nekik, mintha rosszalkodnának egy kicsit. Én legalábbis így látom. Rengeteg férfi többre vágyik, mint amit a házastársi szex nyújtani tud nekik. Azt mondják, otthon ellaposodik az intimitás.

– Egy átlagos feleség nem lehet annyira izgalmas, mint egy örömlány?

– Az új, más nő mindig izgalmasabb, legalábbis én így gondolom. A férfi hasonlítgat: hogy csinálja ezt a prosti, és hogy csinálja az én kis feleségem. S ez ad a férfinak egy kis felülhelyezkedést, hisz mindketten az ő örömét keresik. A prostituáltakkal nincs gond, soha nem hisztiznek, nem kérnek a férfitól semmit (a kialkudott tarifán kívül), nem panaszkodnak, nem terhelik a lelki bajaikkal. Csak végzik a dolgukat. Én most még fiatal vagyok, de nem szeretnék életem végéig a lányokra szorulni – csak míg nem találok barátnőt. A barátnőnél, feleségnél vannak érzelmek, itt nincsenek. Ennek azért tudatában vagyok. Én is azt szeretném, hogy teljes szívéből szeressen egy lány.

– Nem félsz attól, hogy véletlenül beleszeretsz a partneredbe?

– Nem, hiszen olyan gyorsan történik az egész, hogy az utcán meg sem ismerném a hölgyet. Maximum még egy alkalmat bevállalok ugyanannál, de itt nem alakulnak ki mélyebb érzelmek.

– Mi vitt rá arra, hogy újra elmenj?

– Olyan, mint a cigi, rá lehet szokni. Kívánom az együttlétet, de nincs barátnőm. Ezért nem azon gondolkozom, hogy le kéne szokni róla, hanem elkezdek rá gyűjteni. Ilyenkor jár az agyam, hogy milyen jó volt a múltkor is, ki legyen a következő, esetleg milyen extrákkal próbálkozhatnék. Olyan ez, mint a drog, lógok a weboldalon, elmentem a lányok képét, lesegetem őket.

Az, hogy így soha nem fogok hús-vér lány közelébe kerülni, mert nem őket lesem... Az a helyzet, hogy a mai lányok igényesek, mindjárt visszapattintanak. Nem kell nekik a csóró fiú vagy egy bátortalan senki. A pénzre, a jó autóra hajtanak. És az udvarlás irtó fárasztó tud lenni. Itt kiválasztom a csomagomat, s enyém a nő.

– Mennyire higiénikusak ezek a lányok? Nem gondolsz arra, hogy előtted már több pasi is megfordult az ágyukban?

– Emiatt kicsit taszít is a dolog. Volt már olyan, hogy csengettem, de a lány kiszólt, hogy várjak egy picit, pont most zuhanyozik. Szóval előttem egy másik kuncsaftot fogadhatott. De arra gondoltam: ha már itt vagyok, akkor nem fordulok vissza.

– Mire szoktál gondolni, mikor vele vagy?

– Lazítok, kikapcsolok. Ez olyan, mint a futás: kiüríted a fejedet, és boldogsághormonokat gyűjtesz. Útközben arra szoktam gondolni, hogy én úriember vagyok a hölggyel, udvariasan bemutatkozom, úgy bánok vele, mint egy porcelánbabával – de mi van akkor, ha egy erőszakos vadállat kopogtat nála?! Vagy a másik szobában lehet valaki, aki vigyáz rá, figyeli, hogy ki megy fel hozzá?! Esetleg le vagyunk hallgatva, nem tudom.

– Volt, hogy már csalódtál a lány külsejében?

– Az oldalon régebbi fotók vannak feltöltve, ezért néha nem olyan fiatalka a hölgy, mint ott a képen.

– Nem tartasz attól, hogy ha majd lesz egy barátnőd, akkor tőle is ugyanazt fogod elvárni, amiért itt most keményen fizetsz?

– Igen, gondolok rá, mi lesz majd, ha tőle kevesebbet fogok kapni. De remélem, hogy egy új lánnyal kinyílik előttem egy új kapu. Új kapu, új élet. Igazság szerint egyre kevesebb a türelmem, hamar feladom, ha a lány nem ír vissza, mikor ráírok az Instán. Régen kitartóbb voltam. Van, hogy valakivel órákig írogatunk, aztán egyszer csak vége.

– A rosszlányok az álomnőt jelentik számodra?

– Nem álomnők ők, mert hozzájuk hasonló nőkkel találkozom az utcán. Átlagnők ők. Ebben az egészben az a jó, hogy gyorsan megkapom őket, és nem várnak el tőlem semmit. A kisujjamat sem kell kinyújtanom értük, csak letenni az asztalra a pénzt. S ez olyan megnyugtató tud lenni.

cicis-haj.jpg

Fontos a diszkréció

Ma már nehéz úgy meglátogatni egy masszázsszalont, hogy annak ne maradjon digitális nyoma. Mindenütt ott vannak a biztonsági kamerák. És ahol emberek dolgoznak, ott lehetőség van a felvételekkel való visszaélésre. És ne feledjük: ma mindenkinek van mobiltelefonja, a prostituáltnak is. Ma egy nős, biztos egzisztenciával rendelkező férfi nem kockáztat, mert a felvétellel zsarolhatóvá válik, s nemcsak a házassága, a munkája, hanem az egzisztenciája is rámehet a prostis kalandra. (Sok ilyen példa van, buktak nagyot már politikusok, tanárok, vállalkozók emiatt.)Ezért ma sok férfi, ha pénzen vásárolt szerelemre vágyik, az internetes oldalakon keresgél.

Az aranyifjak nemzedéke körében pedig elterjedt, hogy kerek szülinapokra vagy „kanbulikra” külföldről, többnyire Magyarországról rendelnek eszkortlányokat. Így biztosítva van a diszkréció. A buli elején a vendégek leadják a mobiltelefonjaikat, hogy később a mámoros hangulatot senki se tudja még véletlenül se rögzíteni az utókor (feleség, kedves, konkurencia) számára.

Mit mondanak a női szervezetek?

„Illúzió azt hinni, hogy a prostitúciót meg lehet  szüntetni, akkora igény van rá“ – mondják sokan. A női szervezetek azonban a svéd példa követésére biztatnak. Hogy miért? Svédországban a klienst büntetik, nem az utcalányt. „Az államnak nem feladata, hogy gondoskodjon a férfiak szexuális gerjedelmének kielégítéséről“: állítják azok a női szervezetek, amelyek a prostitúció felszámolását  tűzték ki célul. A svédek úgy döntöttek, leszámolnak az olyan tévhitekkel, hogy prostitúció mindig volt és mindig is lesz. Ehelyett büntetni kezdték a klienseket, a tényleges főszereplőket, akiknek az érdeklődése  fenntartja az iparágat. Ettől ugyan nem tűnt el teljesen a prostitúció,megszűnt viszont az emberkereskedelem, mert nem merik bevinni a külföldi örömlányokat Svédországba. 

A feministák azt mondják, hogy a prostitúció mint intézmény sérti a női méltóságot. Az a férfi ugyanis, aki pénzen vesz szexuális kapcsolatot, a nőt tárgyként kezeli. Az a liberális érvelés sem állja  meg a helyét, hogy mindenkinek joga van szabadon eldönteni, árulni akarja-e a saját testét. Az emberi méltóság nem bocsátható áruba, például nem adhatjuk el szabadon a szerveinket sem. A vizsgálatok ráadásul azt mutatják, szabad döntésről szó sincs. A prostituáltak jó része korábban szexuális erőszak áldozatává vált, és ezzel megszakadt bennük az a kapcsolat, amely az egészséges embert saját testéhez fűzi. Testüket nem tekintik többé azonosnak önmagukkal, hanem olyasminek látják, amely időről  időre ki van szolgáltatva mások kénye-kedvének.

hirlevel_web_banner_2_38.jpg

Darnay Krisztina
Kapcsolódó írásunk 
Cookies