Rengetegen használják, beszélnek róla, viszont még mindig akadnak olyanok, akik nem értik, s keresik az értelmét. A Netflix a világ legismertebb és legnagyobb internetes szórakoztató szolgáltatása. Olyan szolgáltatás, amelyen filmeket és sorozatokat nézhetsz a tévén, asztali számítógépen, laptopon, okostelefonon és tableten is.

Hatalmas a választék, minden hónapban új tartalommal rukkolnak elő, így nem lehet megunni. Magas színvonalú házon belüli tartalmakat készítenek, melyek mellett a gyermekműsorok széles választéka is megtalálható. Tulajdonképpen olyan, mint egy raktár, ahol egy helyen vannak a filmek, dokumentumfilmek, TV-műsorok és oktatási programok is.

sorozatfuggok-kezdo.jpg

The Crown – A korona

Kötelesség. Család. Hatalom. Egy fiatal nő a modern világ kihívásai közepette válik egy birodalom vezetőjévé. A Korona történelmi sorozat, amely II. Erzsébet királynő uralkodásáról szól. Erzsébet 1952. február 6-a óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága, valamint a nemzetközösségi királyságok királynője, a Nemzetközösség és az anglikán egyház feje, a hit védelmezője. A valaha volt leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó, és egyben a legrégebben trónon lévő nő a világon. Április 21-én ünnepelte 94. születésnapját. Nézzük meg hát a sorozatot, és ünnepeljünk együtt.

crown-netflix.jpg

Street Food

Utcai ételekről szóló gasztrosorozat. Olyan kultúrákat mutat be, amelyekben mély gyökereket vert az utcai étkezés. A sorozat az utcai étkezésről, ételekről, közösségek életéről szól.

street-food-netflix.jpg

The Goop Lab

Gwyneth Paltrow színésznő a posztere szerint már nemcsak gőzölni akarja a vaginánkat, de bele is mászik. Gwyneth Paltrow és a Goop munkatársai többek között orgazmustanfolyamon, jegesfürdő-terápián, különböző diétákon és arckezeléseken vesznek részt, de elmennek energiamasszázsra és jól begombázni Jamaicába is. Minden egyes epizódban a témák úgynevezett szakértői kísérik őket, akik között diplomás orvosok éppúgy akadnak, mint önjelölt spiritiszták.

goop-lab-netflix.jpg

Toy Boy

Férfi sztriptíztáncosok, őrült partik, rosszfiúk. Kiszámíthatatlan csavarokat, pattanásig feszülő idegeket és jóképű sztriptíztáncos fiúkat tartogat számunkra a Netflix egyik legújabb sorozata.

toy-boy-netflix.jpg

Unorthodox

Az Unorthodox a Netflix legjobb minisorozatai közé tartozik. A négyrészes sorozat főszereplője egy 19 éves szatmári zsidó lány, aki életét Brooklyn zsidó negyedében és annak közösségében töltötte. A történetben hozzámegy egy szatmári zsidó fiúhoz, komoly érzelmek azonban nem kötik össze őket, mivel ez megrendezett házasság. A nyomás azonban egyre nagyobb lesz rajtuk a családalapítás fontossága miatt.

unortodox-netflix.jpg

Mikor végre lefekszenek egymással, a lány azonnal teherbe esik, de ugyanazon a napon, amikor ezt megtudja, a férje bejelenti, hogy válni akar, mivel nem tökéletes feleség. Emiatt a lány nem árulja el, hogy terhes, felszáll egy repülőre, és Berlinbe menekül, oda, ahová az anyja is menekült évekkel korábban. Kitört a magyar hátterű New York-i zsidó közösségből, ahol a Szatmárból elszármazott haszidok élnek. Szegények, de boldogan élnek.

Az oldalnak nagy sikere van a világban, hiszen aki szeret filmezni vagy sorozatozni, az akár már a mobilján keresztül is megteheti. Akinek van kedve, próbálja ki!

hirlevel_web_banner_2_410.jpg

–darnay–
Cookies