A szeptember szóljon a kihívásokról! Ebben a hónapban két izgalmas feladatra buzdítjuk Olvasóinkat!

Ne hagyjuk, hogy a bekopogtató őszi idő a szobába zárjon minket: ilyenkor is bátran ismerkedjünk, inspirálódjunk, és kapjuk lencsevégre a természet fantasztikus színeit!

kurucz-klaudia-indito-belso.jpg

#ÚJNŐVELAFIATALOKÉRT

AMBICIÓZUS FIATALOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Kreatív vagy? Szuper ötleteid vannak? Szívesen megosztanád másokkal? Esetleg már meg is valósítottad őket? Szeretnél hasonlóan kreatív fiatalokat megismerni? Nincs más dolgod, minthogy jelentkezz! AZ ÚJ NŐ RÓLAD IS SZÓL, NEKED IS SZÓL.

ujnovelafiatalokert-illusztracio.jpg

Kezdeményezésünk célja, hogy a nyitott, ambiciózus fiataloknak lehetőséget teremtsünk önmaguk és egymás megismerésére. Találkozót szervezünk, ahol kölcsönösen megismerhetjük egymást.

A fényképes bemutatkozásokat az office [at] ujno.sk ímélcímre várjuk!

elvalaszto_11.png

#ÚJNŐVELFOTÓZOK

A MI TÁJUNK A LEGSZEBB TÁJ! BIZONYÍTSUK BE!

Járjuk be együtt szűkebb vagy tágabb határunk látnivalóit. A természet nemcsak festői, hanem érdekes látnivalókban és ritka természeti kincsekben is gazdag. Fotózz nekünk, oszd meg velünk és NYERJ!

hattyuk.jpg

Fotózd le, merre jársz, oszd meg velünk a képet az Instagram- vagy a Facebook-sztoridban #újnővelfotózok hashtaggel, és jelöld a képen az @uj.no-t! Így követni tudjuk egymás minden lépését. Fedezzük fel kis világunkat, szépséges tájainkat. Bizonyítsuk, nem kell ahhoz távolra utazni, hogy CSODÁT lássunk!

hirlevel_web_banner_1_5.jpg

Új Nő csapata
Galéria