Vannak azok a bizonyos hálószobatitkok, amelyeket még a párok sem beszélnek meg egymást közt.
Legtöbbször úgy tesznek, mintha ezek a témák náluk sosem kerülnének terítékre, sőt, a szexuális élet egyes szegmenseit egyenesen tabuként kezelik. Melyek ezek a szexuális titkok és tabutémák?

Szex időpontra
A rohanó világban manapság már a szexre sincs idő. A szerelmesek hullafáradtan esnek a nap végén az ágyba, ezért néhány év elteltével a szex már nem mindig spontán történik, hanem igenis előre betervezik azt a párok. Nem mintha ez baj lenne, nincs mit ezen szégyelleni. Ha nincs spontán vágy és szex, a kémia azért még működik. A szexuális életet pedig állandóan fel lehet valami újdonsággal pezsdíteni: egy új helyszínnel, pajzán üzenetekkel vagy spontán randikkal.

Az önkielégítés
Ha valaki maszturbál, az nem azt jelenti, hogy már nem vonzódik szexuálisan a párjához, vagy esetleg azért csinálja, mert a szex unalmassá vált volna a számára. Ha saját magadat juttatod el a csúcsra, könnyebben kitapasztalhatod, mi az, ami számodra örömet okoz, s ezt a partnereddel is meg tudod osztani. Beszéljetek róla a pároddal, és ami még fontosabb, hogy ne tiltsd meg neki.

Színlelt orgazmus
Sokszor a párkapcsolatban élők sem merik bevallani egymásnak, hogy színlelték az orgazmust. (Nők előnyben, a férfiaknak ezt elég nehéz eltitkolniuk.) Pedig nincs két egyforma nap, s éppen ezért nem kell mindig mindennek ugyanúgy történnie. Ha nincs orgazmusa az embernek, attól még igenis élvezheti az együttlétet. Ez olyan, mint az élet maga: nem mehet mindig minden tökéletesen, de attól, mert nem megy minden flottul, még nem kell hazudni róla. Nem az a szégyen, ha nincs közel a csúcs, hanem az, hogy lódítunk róla.

Legyen több szex!
Gyakran előfordul, hogy az egyik fél több együttlétet szeretne és kíván, mint a másik. Nincs ezzel semmi baj egészen addig, amíg a dolog nem vezet éles vitákhoz. Hacsak nem egy szexmániással állunk szemben, akkor meg lehet érteni, hogy a heti egy a partnerünknek édeskevés.

Nincs pornó?
Titokban mindenki nézi, de senki sem beszél róla. A nők pedig úgy gondolják, azzal, ha párjuk pornót néz, máris a megcsalás áldozataivá váltak. Hasonlóan működik ez is, mint az önkielégítés. Nem beszélnek erről a párok egymás között, mert kényes témának számít. Pedig nincs ebben semmi rossz, ha normális keretek közt, megfelelő mennyiségben és minőségben van tálalva.

ferszex.jpg

Nincs kedved hozzá?
A nőknél nem gombnyomásra indul be a vágy, legtöbbször azt mondják, „most ne” vagy „nincs kedvem hozzá”. Ez érthető, hiszen máshogy működnek, mint mi, férfiak. Éppen ezért rá kell hangolni őket az előjátékra, onnan már nincs nagyon visszaút. Éppen ezért, ha kifogásokat keresnek, akkor jöhet a simogatás, a cirógatás, az érzéki csók, és egy-kettő felhevülnek.

Élénk fantázia
A szerelmesek nem merik még egymásnak sem bevallani, mi az, amire titokban vágynak, és amiről suttyomban fantáziálnak. Pedig az embernek bizony vannak titkos vágyálmai. Kinek nincs egy se? Feltehetőleg a partnerünk is így van ezzel, úgyhogy merjünk beszélni ezekről a titkos álmokról, ezt követően pedig jöhet a vágyálmok megvalósítása...

Kerekes Áron