Úgy félünk a színektől, mint a gyehenna tüzétől. Patikamérlegen adagoljuk a sápadt színeket, s még akkor is szorongunk, hogy majd nem illenek egymáshoz a bútorok vagy kiegészítők.

Dehogyisnem! Ha szeretni fogjuk otthonunkat, akkor illeni fog hozzánk, és minden látogatónak „lejön“, hogy ez egy harmonikus otthon, mert szeretettel lakják.

szines-otthon-kezdo-belso.jpg

A színes lakásra sokszor azt mondják, hogy bohém lakás, mert a színes kiegészítők – a színes képek, játékok, használati tárgyak – vidám hangulatot teremtenek. Egy bohém lakásban a modern bútorok és régi tárgyak egyaránt helyet kapnak, van sok színes párna és kárpit, és az egészet körbelengi valami lazaság és könnyedség.

konyvespolc.jpg

A képünkön látható otthon falait fehérre festették, a konyha is egyszerű: kiváló háttérként szolgál a színes kellékekhez, például a Dolce&Gabbana által jegyzett SMEG mixerhez. Nem csak a gyümölcsöket, hanem az élénkebbnél-élénkebb színeket is tökéletesen vegyíti!

konyha_1.jpg

A háló modern, ám a kivitelezésben itt is van egy kis csavar – méghozzá a nyitott polc képében.

haloszoba.jpg

A tágas gyerekszoba a gyerekek kedvence, a tárolók nyitottak, és azt üzenik a látogatóknak, hogy tessék, szolgáljátok ki magatokat. A folyosó falára tábla került, itt üzennek egymásnak és a vendégeknek az otthoniak. Ha mást nem, ezt igazán megéri ellesni tőlük. Fekete, ám mégis színes, mert őrzi a lakók kézjegyét.

gyerekszoba-kretafal.jpg

Kapcsolódó írásunk: A kék vizet szeretjük

–nagyvendégi–
Cookies