Tisztelt Szerkesztőség! Azért írok Önöknek, mert egy felháborító weboldalra szeretném felhívni a figyelmüket. A Facebookon terjed egy weboldal híre, amelyről az interneten keresztül lehet átkokat rendelni.

Én nem hiszek az ilyesmikben, és hogy bebizonyítsam egy ismerősömnek, mekkora kamu ez az egész, "rendeltem" egy betegségátkot az egyik közös ismerősünkre.

atok-rendelesre-kezdo.jpg
(© Guy Catling)

Nem akartam megátkozni, csak be akartam bizonyítani, hogy butaság. Ez a közös ismerősünk másnap délután autóbalesetet szenvedett, és kórházba került. Meglehet, hogy ez csak véletlen egybeesés, de a közösségi portálon olvastam, hogy az oldallal másoknak is elég furcsa tapasztalataik vannak.

Azt gondolom, ezekkel a dolgokkal nem jó játszani, és nagyon helytelenítem, hogy fekete mágiával foglalkoznak. Már az oldal vezetőjének neve is elég gonosz. Ő ugyanis Azazel, vagyis egy bukott angyal neve mögé rejtőzik.

Nem tudom, hogyan csinálják, mi a trükkjük, de nem is érdekel. Csak szeretném, ha segítenének ezt az oldalt betiltatni.

Ha elég sokan fellépünk ellene, akkor szerintem tudunk valamit tenni, hogy megszűnjön ez az istentelen weboldal.

Ismerőseim segítségével megtaláltuk, hogy kinek a nevére van bejegyezve a weboldal címe, vagyis az internetboszi.hu. Tőle az alábbi levelet kaptam: "Tisztelt Balogh Eszter! Megkeresésére válaszolva: tőlem rendelték meg az internetboszi.hu oldal elkészítését. Egy úrral és egy középkorú hölggyel találkoztam, elmondták, mit akarnak, párszor beszéltünk telefonon, aztán az oldal elkészültével rendben kifizettek. Az úr megadta a nevét és a telefonszámát. Több információm nincs az üggyel kapcsolatban. üdv. Dávid" A weboldal megszüntetésében való segítségüket előre is köszönöm.

Tisztelettel: Balogh Eszter

minden_reggel_ujno.sk_0.png

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 

Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Cookies