2023.nov.8.
Instant remény
Keresünk valamit, ami segíthet megérteni, vajon miért megy csődbe a párkapcsolatunk, miért nem ért meg minket az anyánk, miért nem esünk teherbe. De biztos az ezotéria felé kell fordulni?
Instant remény
2022.már.10.
Átverést mutat a kártya
Vajon mit remél egy racionális gondolkodású nő egy jövőbelátótól? Milány Kincső szkepticizmusát felülírta a kíváncsisága: életében háromszor járt jósnőnél, hogy megtapasztalja a rádöbbenés kivételes élményét. Ám mindahányszor elmaradt a „wow”-élmény, nem tudta őt meggyőzni a jósnő szakértelme.
Átverést mutat a kártya
2022.feb.6.
A lovagkor pszichológusai, a jósnők
Vannak a televízió képernyőjén keresztül jósoló, pénzenergiát, szeretetenergiát küldő egyének, akik kitalált fantázianevek mögé bújva keresnek kemény pénzeket. Azonban nem hiszem, hogy televízión keresztül bárkinek jósolni lehet. Ahhoz két embernek egymással szemben kell helyet foglalnia. Egy jósnak és egy kliensnek.
A lovagkor pszichológusai, a jósnők
2021.ápr.26.
Elveszett hit
Mi történik, ha egyszerre annyi nehézség zúdul a nyakunkba, hogy nem látunk kiutat a magányból, a problémák tengeréből, s a hitünk is elhagy bennünket?
Elveszett hit
2021.feb.22.
Kudarcok és remények
Mit tehetünk, ha minden rendben van körülöttünk, sikeresek vagyunk az élet minden területén – csak éppen ,,nőiségünkben" jelentünk csődöt? Mi állhat a háttérben, ha egyszerűen nem jön a baba?
Kudarcok és remények
Cookies