2022.már.10.
Átverést mutat a kártya
Vajon mit remél egy racionális gondolkodású nő egy jövőbelátótól? Milány Kincső szkepticizmusát felülírta a kíváncsisága: életében háromszor járt jósnőnél, hogy megtapasztalja a rádöbbenés kivételes élményét. Ám mindahányszor elmaradt a „wow”-élmény, nem tudta őt meggyőzni a jósnő szakértelme.
Átverést mutat a kártya
2022.feb.6.
A lovagkor pszichológusai, a jósnők
Vannak a televízió képernyőjén keresztül jósoló, pénzenergiát, szeretetenergiát küldő egyének, akik kitalált fantázianevek mögé bújva keresnek kemény pénzeket. Azonban nem hiszem, hogy televízión keresztül bárkinek jósolni lehet. Ahhoz két embernek egymással szemben kell helyet foglalnia. Egy jósnak és egy kliensnek.
A lovagkor pszichológusai, a jósnők
2021.ápr.26.
Elveszett hit
Mi történik, ha egyszerre annyi nehézség zúdul a nyakunkba, hogy nem látunk kiutat a magányból, a problémák tengeréből, s a hitünk is elhagy bennünket?
Elveszett hit
2021.feb.22.
Kudarcok és remények
Mit tehetünk, ha minden rendben van körülöttünk, sikeresek vagyunk az élet minden területén – csak éppen ,,nőiségünkben" jelentünk csődöt? Mi állhat a háttérben, ha egyszerűen nem jön a baba?
Kudarcok és remények
2021.feb.8.
A nő és az ezo
Néha fogalmunk sincs, mit kellene tennünk: hol rontjuk el dolgainkat, mit kellett volna másképp tennünk és azt is meg kell tanulni, legközelebb hogyan ismerjük fel a kényes szituációt.
A nő és az ezo
2021.jan.21.
Mit mondanak a csillagok?
Mivel az ember eleve kíváncsi természetű, ősidőktől fogva érdekli az is, mi várható a jövőben. Bár igaz, sokkal boldogabbak lennénk, ha inkább a jelennel foglalkoznánk, mivel a múlt már elmúlt, fölösleges emlegetni a régi sérelmeket, a jövő meg még nincs.
Mit mondanak a csillagok?
Cookies