Üdvözöllek a felnőttek játszóterén! Riportalanyunk, András (36) egygyermekes családapa, párjával rendszeresen látogatja a swingerklubokat.

swingin_10.jpg

Miért jó swingernek lenni? 

– Mert kiélhetem a szexuális vágyaimat, nagyszámú partnerrel. Mindig izgatott a testiség. Számomra ez nagy élvezet (csillan föl a szeme), mert igazi gyönyörűségekben van részem. És igencsak motivál, még a külsőmre is jobban odafigyelek azóta. Ám a swingert ráerőltetni senkire sem lehet. Fontos, hogy az ember maga döntse el, hogy mit szeretne, és ne hagyja magát befolyásolni. Annak sosincs jó vége! Hét éve jártam először swingerklubban. Akkor még egyedül mentem, de a páromnak is megtetszett. A környékünkön nincs színvonalas klub, a vendégek bunkók, akkor is rámásznak a másikra, ha az eltolja őket. Ezért átjárunk Magyarországra. Általában havonta egyszer megyünk.

Hol hallottál először a swingerről? 

– A barátoktól. Miután hazamentem, egész este ez után kutattam az interneten. Már előtte is eljártam az erotikus témájú fesztiválokra. 

Milyenek ezek a klubok?

– Minden helyen van belépő, és a helytől függ, hogy mi van benne az árban. A szabályok megszegése azonnali és végleges kizárást von maga után. A legfontosabb szabály, hogy a nem minden esetben nemet jelent. Ha valaki diszkréten jelzi, hogy nem kíván testi kontaktusba lépni a közeledővel, nincs értelme erőszakoskodni. A többi résztvevő miatt se, akik azonnal leállítják az agresszív tagot. 

Hétköznapi témákról is beszélgethetünk, de erotikáról is. Itt nincs titok, mindenki kiteregetheti a szennyest, attól függően, hogy mennyit szeretnénk átadni magunkból másoknak.

Amikor először cseréltél partnert a pároddal, milyen érzések kavarogtak benned? 

– Nekem örömet okoz, ha látom, hogy a párom jól érzi magát mással is. Az első alkalom nagy robbanás volt. A szívem egyrészt hevesebben kezdett verni, mikor láttam, hogy Judithoz hozzányúl egy másik férfi. Másrészt felhergelt, szóval, különös érzés volt. Szerintem a swingerrel megadhatjuk a párunknak azt, ami a kapcsolatunkból hiányzik. Még jobban magunkhoz láncoljuk őt azzal, hogy engedjük, kiélje a vágyait. Juditnak nincs szüksége arra, hogy az újdonságokat nélkülem keresse. Különben szerintem a swingerben nem is a párcsere a lényeg. Ez egy nagy, nyilvános pornó... Fontos persze, hogy a párok megbízzanak egymásban. A stabil kapcsolatot a swinger megerősíti, viszont a gyengét szétszedheti. Ezért nem ajánlott cérnaszálon lógó kapcsolatban élőknek. 

Szoktok erről beszélgetni otthon? 

– Persze, előre megbeszéljük, hogy mikor megyünk. De otthon másról nem beszélünk, mert ami a klubban történik, az ott is marad. 

A nemi betegségek szempontjából biztonságos helyek a swingerklubok? 

– Igen, ez jó kérdés, de szerintem a vendégek odafigyelnek a higiéniára. Más alkalmi szex sem biztonságosabb! 

A legfontosabb szabály, hogy a nem minden esetben nemet jelent. Ha valaki diszkréten jelzi, hogy nem kíván testi kontaktusba lépni a közeledővel, nincs értelme erőszakoskodni. A többi résztvevő miatt se, akik azonnal leállítják az agresszív tagot.

Milyen a férfiak és nők aránya? 

– Változó. Leginkább a 30-40 éves korosztály a jellemző, és általában párok jönnek. Szép számmal vannak fiatalabb férfiak, de akár idősebb nők is. A nevesebb klubokban pedig mindig odafigyelnek arra, hogy egyezzen a szingli nők és férfiak aránya. 

Mi lenne, ha többet nem mehetnél? 

– Hasonló izgalmat keresnék. 

Nem kínos, ha szembejön veled az utcán az a nő, akivel az est folyamán összegabalyodtatok? 

– Úgy gondolok rá, mint az első szerelmemre. Ha szembejön velem az utcán, akkor jó érzés tölt el. Ám mint mondtam: ami a klubban történik, az ott is marad, ahogy haza, az utcára se visszük ki. 

Elmondanád, pontosan hogyan zajlik egy ilyen este? 

– A klubba előre be kell jelentkezni. Van egy jelszó, amivel beregisztrálunk, s ezt az érkezésnél is kérik. Először az öltözőbe irányítanak. Csupán a szexi alsónemű maradhat rajtunk, minden más ruhának a szekrényben van a helye, de a cipőnek, a telefonnak, a pénztárcának is. Óvszer és más kellék szükségtelen, mivel minden be van készítve a szobákba. Amint lerakodtunk, belépünk a „szentélybe“. Már az felajz, mikor lenyomom a kilincset, mert mindenütt szexelő párokat, triókat látok. Mindig van csoportos szex is. Sokan csak kukkolnak, mások beszélgetnek, szaunáznak, beülnek a jakuzziba. A szobák is érdekesek: az egyikben hintaágy lóg a plafonból, a másikban vízágy várja a párocskákat. A bárpult mellett kényelmes kanapék vannak: mindig beszélgetéssel kezdjük, hogy lazuljunk. Sokszor becsatlakoznak mások, de mi is ugyanúgy csatlakozunk más párokhoz. Hétköznapi témákról is beszélgethetünk, de erotikáról is. Itt nincs titok, mindenki kiteregetheti a szennyest, attól függően, hogy mennyit szeretnénk átadni magunkból másoknak. Később aztán körbejárjuk a termet, és leragadunk egy mindkettőnknek szimpi párnál. Ha befogadnak, akkor kezdődhet az este. És az éjjel bármi megtörténhet, de semmi sem kötelező. 

Darnay Krisztina

Kapcsolódó írásaink: A megcsalás divatjaPárcsere az ágyban. Divat?

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg

 

Új Nő csapata