Horváth Reni (32) vezekényi lány, aki mindig az álmai után ment. Így lett belőle fotós. Horen fantázianéven indított stúdióját ma már a széles környéken ismerik. Képzőművészetet és angolt tanult, amikor megismerkedett az analóg fotózás alapjaival, és kellően fel is keltette az érdeklődését. Először a barátnői voltak a modellek, őket kezdte fotózni.

– A legjobbkor kezdtem a fotózást. Ekkor robbant be ugyanis a Facebook, és HIRTELEN mindenki képet szeretett volna magáról. Mindenki ugyanolyat. Ezzel be is indult a vállalkozásom.

Meglepő, de Reni saját magát nem tartja fotogénnek. Legjobban az esküvőfotózást szereti. Romantikus stílusban fotóz, szeret játszani a színekkel. Ha teheti, a plein air fotózást választja: kimegy a természetbe, és az lesz a kulisszája. Most Dunaszerdahelyen él, de stúdiója Vezekényen van. Az alanyok kezdeti feszültségét általában vidámsággal próbálja oldani. Ebben sokat segít neki a tanári tapasztalata. Az utómunkát ugyanannyira szereti, mint magát a fotózást. Szerinte az utómunka teszi sajátossá a képet: ekkor kerül rá a fotós KÉZJEGYE. Szabadidejében rajzol, fest, és kifestőzni is szokott. Szeret zenét hallgatni és a természetben sétálni. Sorozat- és képregényrajongó. A csuklóját egy háromszög tetoválás díszíti, ami a stabilitást szimbolizálja. A család ugyanis fontos számára. (www.horen.sk)

–szűcs–

Új Nő csapata
Az objektív másik oldalán
Kedvenc fotósai: Dobos Barbara (Bacu-photo) és Soós Laca, egyben a barátai is. Magukat viccelődve pedig BLR photographynak szokták hívni
Az objektív másik oldalán
A legkedvesebb tárgyam (a fényképezőgépem)
Az objektív másik oldalán