nagykovetek01.jpg

Az Új Nő nagykövetei
A gútai Nagy Bianka az utolsó Új Nő Szépe győztese volt, ma egy fiú boldog édesanyja. Kurucz Klaudia modell, a naszvadi Asztalos Viktória pedig négy gyermeket nevel a férjével nagy boldogságban, de a munkáját is szereti, masszőrként dolgozik. Mi a közös bennük? Elsősorban az, hogy igazi és különleges női életet élnek, s mindannyian szeretik az Új Nőt. Ezért is kértük fel őket, hogy csatlakozzanak hozzánk, s ezentúl nagykövetként terjesszék magazinunk jó hírét.

nagykovetek02.jpg

Csatlakozzon hozzánk!

 1. Hogyan lehetek nagykövet?
  A lelke mélyén minden nő Új Nő. Keresi a helyét a világban, boldog életet szeretne élni. Ezért van itt a helye közöttünk. Együtt egy nagy és győztes csapat vagyunk, segítjük és támogatjuk egymást. Sok lap van, mely nekünk szól, de az Új Nő az, mely rólunk szól! 
   
 2. Mi a dolgom?
  Az Új Nő nagykövete olvassa és szereti az Új Nőt. Jó helyen jó szót szól értünk, beszél barátnőinek és barátainak a lapunkról. Bátran ír nekünk, ha valami érdekes témára bukkan, amiről szívesen olvasna kedvenc magazinjában.
   
 3. Jutalom
  Minden évben kétszer találkozunk. A sorsolás útján kiválasztott nagyköveteket vendégül látjuk egy kényeztetős hétvégére. Csevegünk, finom ételeket eszünk, kabrióban száguldunk, hőlégballonnal szállunk… Kinek mihez van kedve. Jelentkezni lehet: office [at] ujno.sk

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata