A női kézitáska nem is olyan régen még az egyenjogúság szimbóluma volt. Az amerikai Susan B. Anthony, az emancipáció egyik élharcosának követelése ugyanis az volt, hogy minden nő rendelkezzen egy saját kézitáskával, mely a szabadságot és a hatalmat jelképezi.

A táska azonban nem csupán az emancipáció jelképe, hanem egyúttal az intimitást is jelenti egy nő életében. Hiszen az csakis az ő felségterülete. S hogy mi rejtőzik benne? Apró csodák, titkos vágyak és reményteli álmok – maga az élet, egyszóval minden, amire egy fiatal kisasszonynak éppúgy, mint az érett nőnek és a szépkorú hölgynek szüksége van.

taska-kerettel_nagykovet.jpg

Az Új Nő nagyköveteit most mi is egy ilyen jelképpel, egy apró és elbűvölő ékszerrel ajándékozzuk meg. A táskadíszt az Új Nő logója díszíti. Aki pedig finommechanikával véste a fémbe a kecses betűket, az nem más, mint a bősi Darnai Barnabás, a B&B Servis társtulajdonosa.

– Rám bízták, hogy találjak egy feminin jelképet, és én rögtön a kézitáskára gondoltam, hiszen nincs is ennél nőiesebb kiegészítő! – mondja Barnabás. – A lézersugár hihetetlenül pontos, tehát nagyon aprólékosan kellett megtervezni és kivitelezni az összes apró részletet. A végeredmény pedig magáért beszél.

A betűk úgy tündökölnek a fényes táskán, mint a nagyköveteink. Őket illeti e csodaszép ajándék, hiszen büszkén hirdetik, hogy mind Új Nők vagyunk: együtt egy nagy és győztes csapatot alkotunk, akik segítik és támogatják egymást. 

Sok lap van, amelyik nekünk szól, de az Új Nő az, amelyik rólunk szól!

Nagyköveteink megbízása fél évre szól, sorsolással választjuk ki őket.

Az Új Nő első nagykövetei:

 1. Nagy Bianka
 2. Asztalos Viktória
 3. Kurucz Klaudia
 4. Ott Réka
 5. Molnár Rozália
 6. Pollák Annamária
 7. Szilva Diana
 8. Kerényi Éva
 9. Stermenszky Lilla
 10. Jóba Gréta
 11. Varjú Szandra
 12. Beno Zsuzsi
 13. Szalay Katalin
 14. Nagy Viktória
 15. Kanyicska Tamara
Új Nő csapata
Cookies