Ma van a szerelmesek napja, így mindenki azon agyal, mivel lepje meg kedvesét. A mi összeállításunk rendkívül költséghatékony, sőt, garantáltan egyedi és szórakoztató lehetőségeket kínál:

A méregdrága idő
Ajándékozz időt! Mondj le minden megbeszélésedet, találkozódat és munkaüggyel kapcsolatos elfoglaltságodat, és foglalkozz csak és kizárólag a kedveseddel. Bújjatok az ágyba, fejtsetek közösen keresztrejtvényt, társasozzatok, főzzetek egymásnak finomságokat. Legyen ez a nap csak a tiétek!

A miniutazás és -légyott!
A vacsora, a virág, az ékszer és a mozi már a múlté. Ragadd meg kedvesed kezét, és vidd őt olyan helyre, ahol azelőtt még egyikőtök sem járt! Öltözzetek fel jó melegen, és irány a természet, az új városok, falvak, érdekességek felfedezése. Csapd fel a jó öreg Google bácsi térképét, és böngéssz! Tervezz egy minimum félnapos túrát vagy városnézést! Vigyázat: komfortzóna elhagyására késztet minket!

web-bannerek-instagram.jpg

A zene hatalma
Egy régi klasszikus új bundába öltöztetve: készíts a kedvesed okoskütyüjére egy lejátszási listát, amelyet te válogatsz össze azokból a zeneszámokból, melyeket mindketten szerettek. Nem arra biztatunk, hogy kotorássz a párod telefonjában, egyszerűen küldj linkeket, dalokat üzenetben, ha vannak kedvenc szerelmes számaid. Ez még mindig kiváló módja annak, hogy kifejezd a másiknak az iránta érzett érzéseidet.

DIY
Azaz Do It Yourself (jelentése: csináld magad), mely arra ösztönöz bennünket, hogy valami olyan dologgal lepjük meg kedvesünket, melyet mi magunk készítünk el saját kezűleg. Lehet ez műtárgy, festhetünk, zenélhetünk, beiratkozhatunk agyagozó tanfolyamra, és apró edényeket formázhatunk neki. Miközben kiélhetjük a saját kreativitásunkat is.

Vacsi két főre
Ezt inkább azoknak a nőknek és férfiaknak ajánljuk, akik nem mindennap állnak a tűzhely mellett, hogy meleg ételt készítsenek. Ezzel most igazán meglepheted a szerelmedet, hiszen egy nem mindennapi dolgot fogsz megtenni érte. S ha nem tudsz főzni, vagy nem igen értesz hozzá? Válassz ki egy egyszerű receptet, vagy kérdezd meg a legjobb barátnődet vagy anyukádat, nagymamádat, akik jártasak a témában. Vegyél hozzá egy üveg bort, és hidd el, tuti sikert aratsz a szerelmesek estéjén!

 Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01_6.jpg

Új Nő csapata