Igazán kis esküvőre ajánlott a barokkos terítés.

bin01.jpg

Patinás helyszínre telitalálat!

Barokkos mintaterítésünket a várkonyi Amade Kastélyszálló kínai szalonjában kaptuk lencsevégre, ahol a kis esküvők alkalmával a szűk családnak terítenek. Dekoratőrünk, Alexandra elmondta: mikor a hozzávalókat, a könyvdobozt és a képkeretet meglátta egy helyi virágboltban, azonnal összeállt fejében a kép.

01_163.jpg

Nem kell hozzá sok elem: a keretet a régi, karos réz gyertyatartók adják, és a két patinázott könyvdoboz a cirkalmas képkerettel (az asztalszámnak vagy a névnek). Választhatunk hozzá sötétebb színű tányéralátéteket is – és a mi ültetőajándékunk egy-egy szelet s.k. készített csoki, liofilizált gyümölcsökkel.

04_120.jpg

A vázába hortenzia került, s a könyvdobozokon egy picike porcelánbéka ül (szerencsét hoz). Az elegáns fehér abrosz kiemeli a sötét elemeket, drámaiságot ad a látványnak.

02_171.jpg

Alexandra még elmondta: minden évre jellemző egy, a Pantone Intézet által kiválasztott szín, amelyet a trendekre fogékony pároknak ajánlanak. Idén az év színe az ultra violet, azaz az ultraibolya, amely a végtelen éjszakai égboltot idézi. Emellett tovább hódítanak a metál árnyalatai – ezúttal különösen a réz (lásd képeinken a réz gyertyatartót).

03_150.jpg

Fotó: Dömötör Ede

Kapcsolódó írásunk: Egyre népszerűbbek a kis esküvők!,  Igazi esküvők,

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata