Van, aki lazán kezeli, van, aki nagyon is megtervezi...

A házibulikon rendszerint vegyes a társaság divatfaktora – és a helyszín is. Nekünk igazi hétvégi házikót sikerült bérelni, billiárddal, szivarfüsttel és trendi bőrkanapékkal. Fotózásunk jutalomjáték: mindkét modellünket a színpad várja. Hostomsky Fanni Pozsonyban tanul a színművészetin, és a Komáromi Jókai Színházban láthatjuk, Gál Réka még gimnazista Komáromban, de január végétől sorozatszínészként debütál egy RTL Klub-os sorozatban (A tanár). A lányok magyar dizájnerek ruháit viselik. 

billiard-kezdo.jpg

Betonékszerek: Byat (Turi Attila István) Nincs két egyforma darab, minden ékszer egyedi és megismételhetetlen. A beton egy kemény és minimalista megjelenésű anyag. A tervező műgyantával keveri a betont, ezért nem törik. Még poralapban megfesti, így a szín nem kopik.

billiard-gyuru.jpg

Mellettük: Pierre Lang acélékszerei. Koncepciójuk, hogy elképzelnek egy-egy nőtípust, és neki készítik az ékszereket. Hisznek abban, hogy az így életre hívott ékszerek megtalálják a viselőiket.

billiard-ekszerek.jpg

Nyaklánc és karkötő lila-ciklámen kivitelben (Tia Design): újrahasznosított műanyag alapra tekertek hímzőfonalakat. A piros ruha ujjmegoldása a római légiós hadsereg lemezes vállvértjére hasonlít. A WEALL slow fashion márka modelljei.

billiard-1.jpg

Hideg mohazöld és acélkék elasztikus ruhák bevállalós lányoknak a WEALL márkától. Derékban gumisan húzott, spagettipántos kombinéfazonnal rendelkezik mindkettő. A felsliccelt szoknyarész garantálja a szexi villantást. A minimalista szabáshoz jól jön egy kis geometrikus ékszer. (Byat, Turi Attila István) Fülbevaló kézzelfestet rojtokkal: Tia Design (Bozsik-Csengeri Adrienn)

billiard-2.jpg

Fehér ingujj, kockás mellény... Férfias megoldás, ahogy a századelőn is viselték.

billiard-8.jpg

Az ifjú hölgy printes ruháján pedig híres városkép látszik felsejleni. Szabásában ultranőcis, karcsú derékkal, bő állású szoknyával. Lám, hétköznapi ruhák ünnepi bevetésen is működésképesek!

billiard-3.jpg

Rafinált szabású kis fekete. Oldalvillantás, érdekes berakással és virágfejes rátéttel: az Agnes Krivanics Design munkája. A márka nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosításra. A motívumokat a tervező a nagymamája terítőjéből vágja ki, vagy ismerősöktől gyűjti be az anyagokat.

billiard-4.jpg

Nora Shepherd mustársárga ruhája rugalmas, bársonytapintású anyagból készült. Kellő merevségének köszönhetően nagyon jó a tartása. Pink laptáska: Delka bag

billiard-5.jpg

Rakott szoknya a divat, képünkön franciás pöttyös kis felsővel (Weekend Max Mara)

billiard-6.jpg

Itt, most a stíluskontraszt is megengedett. Kékimádó, mégis jellegükben eltérő ruhát viselő barátnők egy helyen. A levendulakék egy csípőn ráncolt, derékrészt levasalt sávokkal dekorált, rakottszoknyás, vintage fazon. Hozzá a gyöngyékszer: Pierre Lang. Az aprómintás kötött zsákruha nyakrésze drágakő-utánzatokkal kirakott. Mindkettő saját jogán is ünnepi (Miu Miu)

billiard-7.jpg

• Fotó: Dömötör Ede • Ruhák és kiegészítők: EMME DESIGN ROOM, Dunaszerdahely • Ékszerek: Pierre Lang és EMME DESIGN ROOM

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies