Ezekkel a címkékkel fémjelezhetjük nem épp hétköznapi összeállításunkat. Ki ne vágyna arra, hogy időnként a huncut oldalát is megvillantsa?! 

A nőcis sztreccsruhák ismét a retrós minták felé kacsingatnak, merthogy a 60-as évek motívumai megint főszereplők. Van itt etnós tapétaminta, angolos „kárókocka”, katonai terepfoltok és retinaszaggató színek!

boho-kezdo.jpg
Különcök számára nadrágfronton is érkezik szokatlan! A combközépig felfűzött cicanadrág a spanyolos hatást erősíti. A tavalyról itt maradt, térdig érő, extra bő szoknyanadrág pedig szűk állású blúzzal és lazán nyakba vetett csokornyakkendős kompozícióval vív ki elismerést.

karokockas.jpg
A kárómintáról ilyenkor ősszel a meleg, kockás takarók jutnak eszünkbe, melyekbe a kandalló előtt ülve csavarjuk magunkat egy forró tea társaságában. A puha, sztreccses anyagú egyberuhák pedig egész nap körbeölelnek!

szines.jpg
Attól, hogy kint egyre korábban sötétedik, még nem kell megadnunk magunkat a komor színeknek: dobjuk fel megjelenésünket retinaszaggató terepmintával, és fényesen tündöklő csillagokkal.

szoknyanadrag.jpg
A szoknyanadrágon nem csak a szabást érdemes megfigyelni: sötét színéhez egy kis csillogást adva, és egy fémszínű, ezüstös magassarkúval kiegészítve még különlegesebbé tehetjük szettünket.

web-bannerek-instagram.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk