Mit hoz az új évad? Mivel dobjuk fel a borongós november kimenőruháit? Jelentjük, szabad a stílusturmix! Kislányosat úrinőssel, ünnepit a hétköznapival, meleg holmit a könnyedebb kelmékkel bátran társíthatunk. Nem is kell ehhez a varázslathoz új ruhákba fektetni. Recesszionalista világunk új értelmet ad az újrahasznosításnak. Induljon hát a gardróbfelforgatás!

Szokol Erzsébet (Komárom) csodás és minőségi turikincseit mutatja be nekünk.

bohokas-osz-belso.jpg

A nagyi mamusza újra a divatban! Tyúklábmintás cukiság. Sapka: Burberry, cipő: Gucci.

bohokas-osz-6.jpg

Prémek, rojtok, szőrmehatás. A pántos buklészoknya a kislányos szereplője az amúgy extravagáns plüsspulóveres, stólás összeállításnak. Színeiben is izgalmas: éjkék társul a padlizsánhoz. A városi divat örök ásza lehet ez a színes kombináció. Csizma: Prada, táska: Valentino Rockstud, szoknya: Valentino, pulóver: Max Mara.

bohokas-osz-1.jpg

Pipacspiros csipkecsoda. A talpig csipke miniruha ősszel tunikaként működhet a 70-es évek divatja szerint. Különben is, napjainkban a 70-es évek szabása és ruházata hódít, gondoljunk csak a trapéznadrág reneszánszára. Ruha: Missguided, levéltáska: Gucci.

bohokas-osz-2.jpg

Ünnephez éjkék szaténszoknya, gyöngyökkel ékített tüllblúzzal. Szoknya: méretre varratva, a blúz: Prada.

bohokas-osz-3.jpg

Tyúklábmintás angórafelső hideg sárgával, aszimmetrikus forgatású kockaminta a szoknyán. A nagyi rókaszőrme mellénye „újrahasznosítva”. Felső: Baum und Pferdgarten, szoknya: Zara.

bohokas-osz-4.jpg
bohokas-osz-5.jpg

Minta mintával. Kockás – rojtos, ejtett vállú – miniruha combcsizmával, szőrmefoltokból összeillesztett kabátkával. Kabát: Even&Odd, ruha: Zara, táska: Versace, csizma: Prada.

bohokas-osz-7.jpg
bohokas-osz-8.jpg

Teveszőrszín flauskabát és pulóver, vörhenyes bokacsizma és hengertáska. A télies darabok mellé vállalható színfolt a könnyedebb, királykék ruha, rozsdás foltokkal. Kabát: Gant, pulóver: H&M, ruha: Massimo Dutti, Zara, táska: Prada, bokacsizma: Högl.

bohokas-osz-9.jpg
bohokas-osz-10.jpg

elofizetes_uj_no_0.png

Kapcsolódó írásunk 
Cookies