2022.nov.20.
Bohókás ősz
Mit hoz az új évad? Mivel dobjuk fel a borongós november kimenőruháit? Jelentjük, szabad a stílusturmix! Szokol Erzsébet csodás és minőségi turikincseit mutatja be nekünk.
Bohókás ősz
2022.már.28.
Woke-idő van
A transzneműség a sport és a nők világában azonban egy új fonal. Vannak, akik történelmi eseményként írnak róla, mások elképednek rajta, de tény, hogy az olimpiai játékok történetében idén először vesz részt transznemű sportoló női versenyszámban.
Woke-idő van
2021.dec.12.
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
Alig két éve robbant a hír, miszerint Ridley Scott filmvászonra viszi a divatvilág máig talán legbotrányosabb családjának életét: megfilmesíti a Guccik mindennapjait. A film már a mozikban hódít, csak itthon a járvány miatt nem láthatjuk.
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
2021.már.2.
Tarol a vastag szemöldök
Sok testszőrzettel kapcsolatos beavatkozásról hallhatunk mostanság: cikkek milliói szólnak a végleges szőrtelenítésről és a szemöldöktetoválások különböző fajtáiról. Mi főleg azoknak szeretnénk bemutatni a szemöldökbeültetés procedúráját, akik úgy érzik: bizony kár volt éveken keresztül olyan vékonyra szedni az arc egyik leghangsúlyosabb elemét!
Tarol a vastag szemöldök
2020.ápr.28.
Divattrendek tavaszra
Türelmetlenül vártuk már, hogy mit főznek ki a divat boszorkánykonyhájában erre a szezonra. Jól bevethető, variálható darabokkal kedveskedünk a nagy tavaszi gardróbalakításhoz.
Divattrendek tavaszra
2020.már.23.
Tavaszi trendek
Baba-mama divattal várjuk a tavaszt. Mire készüljünk? A lenge ruhákon a nagy fejű virágoké a főszerep, gazdagon hímzett, népi motívumokkal. Amúgy meg minden pöttyös, még a kósza szelek ellen védő vastag pulcsink is.
Tavaszi trendek
Cookies