már 28, 2022
Woke-idő van
A transzneműség a sport és a nők világában azonban egy új fonal. Vannak, akik történelmi eseményként írnak róla, mások elképednek rajta, de tény, hogy az olimpiai játékok történetében idén először vesz részt transznemű sportoló női versenyszámban.
Woke-idő van
dec 12, 2021
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
Alig két éve robbant a hír, miszerint Ridley Scott filmvászonra viszi a divatvilág máig talán legbotrányosabb családjának életét: megfilmesíti a Guccik mindennapjait. A film már a mozikban hódít, csak itthon a járvány miatt nem láthatjuk.
Minden, amit a Gucci házról tudni érdemes
már 2, 2021
Tarol a vastag szemöldök
Sok testszőrzettel kapcsolatos beavatkozásról hallhatunk mostanság: cikkek milliói szólnak a végleges szőrtelenítésről és a szemöldöktetoválások különböző fajtáiról. Mi főleg azoknak szeretnénk bemutatni a szemöldökbeültetés procedúráját, akik úgy érzik: bizony kár volt éveken keresztül olyan vékonyra szedni az arc egyik leghangsúlyosabb elemét!
Tarol a vastag szemöldök
ápr 28, 2020
Divattrendek tavaszra
Türelmetlenül vártuk már, hogy mit főznek ki a divat boszorkánykonyhájában erre a szezonra. Jól bevethető, variálható darabokkal kedveskedünk a nagy tavaszi gardróbalakításhoz.
Divattrendek tavaszra
már 23, 2020
Tavaszi trendek
Baba-mama divattal várjuk a tavaszt. Mire készüljünk? A lenge ruhákon a nagy fejű virágoké a főszerep, gazdagon hímzett, népi motívumokkal. Amúgy meg minden pöttyös, még a kósza szelek ellen védő vastag pulcsink is.
Tavaszi trendek
ápr 22, 2016
Nők és trendek
A nő és a divat. Az egyik nő úgy divatozik, hogy divatot teremt, a másik másol, a harmadikon meg minden olyan furin hat. Írásunkban azokat a nőtípusokat vettük górcső alá, akiknek a kreálmányaira oda kell figyelni.
Nők és trendek
Cookies