Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én jóságos embernek tartom magam, s éppen ezért szeretek mások kedvében járni. Nálam egyáltalán nem számít „papucs” dolognak, hogy néha olyan dologgal örvendeztetem meg páromat, amivel szebbé, boldogabbá teszem a napját. Hiszen elég néhány apró gesztus.

Reggeli az ágyban
A szombat és a vasárnap kiváló arra, hogy együtt romantikázzatok az ágyban. Nem kell nagy szakácsnak lenned ahhoz, hogy elkészíts egy finom kis reggelit. Amíg ő szunyókál, irány a bolt, vegyél néhány friss, meleg bucit, készíts pirítóst, kend meg vajjal, lekvárral, és kész is! Főzz egy jó kávét vagy teát, amit a szerelmed szeret, és kezdődhet a finom reggeli!

Cetlik, apró üzenetek
Tudom, hogy a modern technika bűvös körében izzik igazán a romantika manapság, de nekem sokkal jobban tetszenek a valóságos, ceruzával vagy tollal írt üzenetek. Hagyj a konyhaasztalon egy kedves ki rajzot, néhány rövid, szeretetteljes szót egy papírfecnin, vagy csempészd ezeket a pasid kabátzsebébe! Hidd el, egykettő mosolyt varázsolsz kedvesed arcára!

Nasi
A férfiak szívéhez a bendőjükön keresztül... – mint tudjuk. Éppen ezért néha igazán megörvendeztetheted őt a kedvenc édességével. Add neki a reggelinél, vagy csempészd be az autójába. Ennek biztosan örülni fog! Kivéve, ha diétázik. Akkor viszont vegyél neki egy fincsi proteinszeletet, amit elmajszolhat a sport előtt.

web-bannerek-hirlevel-02_2.jpg

Hála és szeretet
Nincs annál jobb érzés, mint amikor érezzük, hogy a másik megbecsül és szeret minket. Ne felejtsük el elmondani a párunknak, mennyit jelent nekünk. Néhány kedves szó vagy szerelmi vallomás mindennél többet ér! 

Romantikus vacsora és mozi
A szerelmes szavakat nem helyettesíti egy finom vacsora, de legalább az éhséget csillapítja. Főzz kedvesednek valami finom és könnyű vacsorát, nyissatok fel egy üveg bort, és beszélgessetek, nevessetek! Legyen az esti vacsora olyan, mint egy igazi randi!

A mindenre beváltható kupon
A kedvencem! Olyan kis papírcetliket gyártok, melyeken ezek a feliratok állnak: Ölelés, Vacsi kettesben, Masszázs. Kis borítékokba teszem őket, és az egyik héten ő húz, a másikon pedig én húzok egyet...

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01_2.jpg

Új Nő csapata