2023.nov.26.
Túl sok a szeretet
Szüntelen azon töri a fejét, mivel szerezhetne örömet a gyerekének, de magának még egy blúzt sem vesz? Nem emlékszik a napjára, mikor kapcsolódott ki egy jót, mert minden szabadidejét a lányának szenteli? Akkor szeretete már nem szülői szeretet, hanem függőség.
Túl sok a szeretet
2021.dec.14.
Egyetlen út a szeretet
Müller Péter ezoterikus író a Férfiélet, női sors című könyvében ugyanazon az úton terelget minket, olvasókat, amelyiken elindított: a szeretet útján. Vajon honnan tud ennyit a női lélek rezdüléséről, a szeretet ezer arcáról?
Egyetlen út a szeretet
2021.nov.2.
A zene szárnyán
Ahogy az őszi nap melege átjárta az utcákat, tereket, úgy tért vissza az élet mindennapi teendőinkbe is. Hosszú idő óta szünetelő énekkari próbáink is folytatódtak. Karvezetőnk – Szabó Balázs Szabina – ugyanolyan lelkesedéssel kezdi a beéneklést, mintha mi sem történt volna.
A zene szárnyán
2021.ápr.15.
Csillagom
Tavaly novemberben jelent meg Kunyik Szilvia Csillagom című könyve, amelyben kislánya emléke előtt tiszteleg. Dórika – ahogy Szilvia a könyvében fogalmaz – öt hosszú, küzdelmekkel teli év után, 2018-ban fölment a csillagokba.
Csillagom
2020.dec.19.
Karácsonyi történet
Amíg a barátokat megválogathatjuk, addig a család adott. Minden ünnepet együtt ülünk meg, mert ez tartja meg a családot. De miért kell mindig mákos bejglit enni, miért kell örülni az utálatos nagynéninek?
Karácsonyi történet
Cookies