2023.nov.26.
Túl sok a szeretet
Szüntelen azon töri a fejét, mivel szerezhetne örömet a gyerekének, de magának még egy blúzt sem vesz? Nem emlékszik a napjára, mikor kapcsolódott ki egy jót, mert minden szabadidejét a lányának szenteli? Akkor szeretete már nem szülői szeretet, hanem függőség.
Túl sok a szeretet
2021.dec.14.
Egyetlen út a szeretet
Müller Péter ezoterikus író a Férfiélet, női sors című könyvében ugyanazon az úton terelget minket, olvasókat, amelyiken elindított: a szeretet útján. Vajon honnan tud ennyit a női lélek rezdüléséről, a szeretet ezer arcáról?
Egyetlen út a szeretet
2021.dec.10.
Ünnepi gondolatok gyermekeinkről
Amikor megszületik, még nem tudjuk, mekkora feladatot vállalunk. Hamarosan rádöbbenünk, hogy röpke tíz év alatt (amíg még hallgat ránk) minden fontos dolgot meg kell tanítani neki: hogyan bánjon az emberekkel, udvariasan viselkedjen, de közben maradjon önmaga.
Ünnepi gondolatok gyermekeinkről
2021.nov.2.
A zene szárnyán
Ahogy az őszi nap melege átjárta az utcákat, tereket, úgy tért vissza az élet mindennapi teendőinkbe is. Hosszú idő óta szünetelő énekkari próbáink is folytatódtak. Karvezetőnk – Szabó Balázs Szabina – ugyanolyan lelkesedéssel kezdi a beéneklést, mintha mi sem történt volna.
A zene szárnyán
2021.ápr.15.
Csillagom
Tavaly novemberben jelent meg Kunyik Szilvia Csillagom című könyve, amelyben kislánya emléke előtt tiszteleg. Dórika – ahogy Szilvia a könyvében fogalmaz – öt hosszú, küzdelmekkel teli év után, 2018-ban fölment a csillagokba.
Csillagom
2020.dec.19.
Karácsonyi történet
Amíg a barátokat megválogathatjuk, addig a család adott. Minden ünnepet együtt ülünk meg, mert ez tartja meg a családot. De miért kell mindig mákos bejglit enni, miért kell örülni az utálatos nagynéninek?
Karácsonyi történet
Cookies