A szemünket kihúztuk, még tusvonal is van, kis fény és pirosító az orcákra, aztán lesüppedünk a fotelbe. Így nem megyünk ma sehova.

Egy dologra jó ez az őrület, ami ma a világban van: rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül élni. Mert sok van a világban, ami csodálatos, a természet maga a csoda, a virtuális világ is maga csoda, de a másik embert semmi nem pótolhatja. Mert a legnagyobb csoda mégiscsak az ember.

nem-megyunk-sehova-belso_0.jpg

Az élő mindig jobb, mint az online. És a másik emberért nem kell ám messzire utazni! Néha itt van a szomszéd szobában vagy a sarki presszóban. A téma pedig az utcán hever. Ilyenkor a kolléganőkkel csak egymásra nézünk: igaz ez?

Mennyi érdekes karakter, mennyi szép ember, alig tesszük ki lábunkat a szerkesztőségből, máris megtaláltuk a hónap legizgalmasabb arcát vagy a hónap riportalanyát. És ezekről az érdekes nőkről és férfiakról érdekes fotókat tudunk készíteni.

Bizony ez is fontos ám, mert mikor még én kezdtem a szakmát, senki nem akart fotózkodni, félt megmutatni az arcát és saját magát. Azóta a világ kinyílt, és az ember megnyílt, a vizualitás pedig már mindent visz. A legérdekesebb karakterek nem a filmekben vannak. A legérdekesebb karakterek mi magunk vagyunk. Beszélgessünk, hisz ez a legjobb dolog a világon! Csak az ember tud beszélni.

ffc91d_masolata.png

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akiknek szuper ötleteik vannak, vagy éppen már meg is valósították őket. Vagy még semmit sem csináltak, csak épp keresik a helyüket a világban. Ezeket a fiatalokat a weboldalon és a lapunkban bemutatjuk.

Igen ám, de mi van az idősebbekkel? A láthatatlan ötvenes, hatvanas nemzedékkel, akiknek még azt tanították, hogy az életedet takard el a nagy kötényeddel, másként mindenki rólad fog beszélni. De hisz ez a jó, így talán szemben a kolléganő (vagy a saját férjünk) is megtudja, hogy milyen érzékeny és érdekes ember él mellettük. Szóval ötvenesek, hatvanasok is jelentkezzenek, vagy ajánljuk be őket interjúalanynak.

A bemutatkozásokat az office [at] ujno.sk ímélcímre várjuk! 

ujnovelmindenkiert.png

Mert egymás nélkül nem ér semmit az élet. Csak élőben tudunk jókat beszélgetni, rácsodálkozni egymásra, feltöltekezni a hosszú estékre.

hirlevel_web_banner_1_34.jpg

Nagyvendégi Éva