Indítsa velünk a napot! Frissítés naponta. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fizesse elő az Új Nőt, és nyerjen luxushétvégét Budapestre!

uj-no-augusztusi-elofizetes-kezdo.jpg

MEZTELENKEDÉS

Az első naturista klub 1903-ban jelent meg Németországban, Hamburg mellett. Különcködésnek számított, hisz akkoriban egy kivillanó női boka is megütközést váltott ki. A Freikörperkulturnak (FKK) nevezett mozgalom vezérgondolata azt volt, hogy a testet a friss természetben végzett tornával és gyakori kint tartózkodással kell megacélozni. Így az emberi test egészséges, szép és napbarnított lesz!

Írásunk a 28. oldalon.

a-nudizmus-nemet-talalmany-kezdo.jpg

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

TESTKÉP

Miért kellene negyvenöt évesen ropogós harmincasnak kinéznünk, ha a nap fénye úgyis felfedi a valót, s mindenképpen látni fogjuk, hogy hazudtunk, hazudtunk...?

Írásunk a 9. oldalon.

augusztusi-lapajanlo-strandtest.jpg
(© Tug Rice)

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

CÍMLAPON

Mészáros Viktória (Bős, grafikus). Ruha: Molli. Citromsárga kötött álom szemrevaló részletekkel. Dombormintás, geometrikus felülete kváderkövekre emlékeztet, bordázott derékrésze a karcsúsításért felel. Mérnöki precizitás egy ruhán. Fotó: Dömötör Ede.

augusztusi-lapajanlo-kezdo.jpg

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

BALATONI SELLŐ

Király Anikó könyve az Új Kedvencek sorozat legújabb tagja. A balatoni sellő az 1870-es évek Balatonfüredére kalauzolja az olvasót: a gőzhajók, a lovaskocsik, a fürdőházak és a szebbnél szebb villák világába... A kalandvágyó, cserfes Szofi alig várja, hogy újra felfedezze a helyet, ahová nagyszülei emléke köti. A város az Anna-bálra készülődik, a bál szépe majd A Balaton Jégszíve nevű gyönyörű ékszert viselheti. Ám különös események zavarják meg az előkészületeket: feltűnik a balatoni sellő, egy csendőr pedig mindent megtesz, hogy egy rejtélyes iránytű ne juthasson el jogos tulajdonosához...

Írásunk az 53. oldalon.

kiraly-aniko-balatoni-sello-kezdo.jpg

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto.jpg

ÚJ VIDEÓK érdekes témákkal a YouTube-csatornánkon! 5 órai tea az Új Nővel!

5_orai_tea_az_uj_novel-2.png

elofizetes_uj_no_0.png

Új Nő csapata
Cookies