Minden nő titkos vágya a formás fenék. A műmell feltalálása óta mindenkinek lehet szépséges melle, a kerek fenék már nehezebb dió. Pedig most minden nő arra vágyik!

Darázs Kitty (22) Peredről származik, kis virágüzletében dolgozik. A kereksége a védjegye. Kerek, mint a nap, és mosolyog, mint a napocska. A nagyszemű hurik nézhetnek ki így a muzulmánok Paradicsomában.

kerek-kitti.jpg

– Szerinted milyen az ideális testalkat?

– Az ideális nő formás. Az egészséges testarányokat és a kerek idomokat szeretem.

– Te elégedett vagy az alakoddal?

– Nem, de kevés nő van megelégedve önmagával. A kedélyállapotomtól is függ, hogyan érzem magam a bőrömben. Mikor laktózérzékeny lettem, odafigyeltem az étrendemre, és lefogytam. Mikor megláttam magam a próbafülke tükrében, elégedett voltam. Egy idő után a tiltólistás ételek visszakúsztak az étrendembe, mert tünetmentes lettem. Ma próbálom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Általában sikerül. Például most keményen tornázom. A kedélybeteg napokon jót tesz, ha kisminkelem magam, és kimozdulok egy kicsit otthonról. Rögtön rózsaszínben látom a világot.

Én őszintén örülök, hogy a fenék az új mell, mert az én popóm szép kerek. Talán még a poharat is megtartaná! Anyu idejében még a hosszú szőke haj és a 90-60-90-es méret volt az ideális. Most az alsótest a fontosabb.

– Mit gondolsz, miért foglalkoznak a nők annyit a testükkel?

– A nőtől még mindig azt várják el, hogy szép legyen. Régen a nőnek nem volt önálló keresete, mert nem dolgozhatott, attól függött az élete, hogyan ment férjhez. Ha jól ment férjhez, jó élete volt. Ma már a nő dolgozik, de az elvárás megmaradt, hogy elsősorban legyen szép! Ne lötyögjön rakás zsír a combján és a derekán. Legyen sovány, de azért legyen rajta mit fogni. Szinte minden arról szól körülöttünk, milyennek kellene lennünk.

– Ha lenne lányod, mire nevelnéd?

– Mozogjon! Erre figyelni fogok. Nekem sokáig hiányzott a mozgás az életemből. Szüleim rám hagyták, én meg a kényelmes fotelt választottam. Jártam ugyan latin táncra, két évig egy mazsorettcsoport tagja voltam, modern tánccal is próbálkoztam, de egyik se volt rendszeres.

– Melyik testrészeddel vagy a legelégedettebb?

– A derekammal és a fenekemmel. A hasamról szeretnék megfeledkezni, néha pedig fogyózni kezdek, hogy eltűnjön róla a zsír. Ám a derekam karcsú, a popóm kerek! Jó géneket örököltem anyutól. Bár ő jóval karcsúbb, mint én. Velem az a baj, hogy imádok enni. Én nagyon sokat eszem, tőlem senki sem hallotta, hogy a jó kis hamburger helyett salátát kérnék. Egyébként úgy gondolom, hogy a vonzerő nem centikben mérhető. Ma is sokaknak tetszenek a dús idomok. A fiúk óva intenek, nehogy fogyókúrázni kezdjek! Emellett őszinte vagyok, nem hazudok magamnak. Nem mondom azt, hogy úgy vagyok jó, ahogy vagyok, ha már kibillent a mérleg nyelve. Akkor igenis ki kell mozdulni a komfortzónámból. Sok nőnek az önelfogadás olyan, mint a fájdalomcsillapító pirula: bekapják, mikor a tükörbe néznek. Csak alibi. Szerintem mindig arra kell törekedni, hogy önmagunk legtökéletesebb kiadását lássuk viszont reggel a fésülködőtükörben.

hirlevel_web_banner_1_220.jpg

– A férfinak is olyan szépnek kell lennie, mint egy nőnek?

– Nem vagyunk összehasonlíthatóak. Egy férfi sohasem lehet olyan szép, mint egy nő! Egy férfi adjon magára, legyen illatos és kellemes, de azért tudja, hogy kell a villanykörtét kicserélni, ne kelljen a szomszédot áthívni.

– Mi a legrégebbi emléked a külsőddel kapcsolatban?

– Tízéves koromban ajándékként elvittek egy műterembe. Pont táborban voltam, mikor kézhez kaptam a fotókat. Akkor nagyon sok bókot bezsebeltem a táborlakó lányoktól. Talán ez volt az első momentum, mikor tudatára ébredtem a külsőmnek. Ez volt az első öneszmélésem!

– A nők imádnak olvasni Kim Kardashian méretes hátsó feléről, és mindenáron utánozni szeretnék. Te is?

– Kim méretes feneke csak implantátum, amúgy meg retusáltatja a képeit. A nők pedig megőrülnek, hogy rá hasonlítsanak, ellenben nekik nincsenek dollárezreik, hogy kés alá feküdjenek. Nekem ez sok! Én a természeteset szeretem, nem vagyok a túlzások embere.

Sallay Erika, Nagyvendégi Éva
Kapcsolódó írásunk 
Cookies