Tömbházban vagy panelben otthont teremteni azt jelenti, hogy szűkös méretekkel kell gazdálkodnunk, s a belméret nem tágítható szabadon.

De oda se neki! Ha a hálót és az előszobát be tudjuk építeni tágas gardróbszekrényekkel, szellős és világos tér lesz a jutalmunk.

lakas-kezdo.jpg

A nappalit egy térbe szervezhetjük a konyhával, és még így is mindennek lesz helye. Fő a lelemény! Fontos azonban, hogy zónákra osszuk a lakást: ezt a hármas osztást a képünkön a plafon hangsúlyozza ki. A hamis (könnyített, belül üreges) gerendákat műanyag stukkóval hangsúlyozták ki, s mindjárt „pofája lett” a szobának. A berendezők kis térbe mindig piszkosfehér színt javasolnak, a tulajdonosok itt sem tértek el ettől.

szek_0.jpg

Az okosan megtervezett tévészekrény a kedvenc könyveknek ad otthont, és ritka meleg hangulatot teremt. A polcok mögötti falat akár át is tapétázhatjuk.

konyha_3.jpg

Az étkező fontos kellék, szinte a szoba lelke, és a nyitott konyhapultról jól kiszolgálható. Nincs hely sok bútornak, ezért minőségi darabokat válasszunk mindenhova. Vigyázat, a székeken sok múlik, és a vidám színű kárpitok kötelezőek. 

haloszoba_1.jpg

A háló hangulata nyugodt, a szürkéskék színek kiemelik a szép ágyvéget és a lerakók formáját. Érezzük magunkat otthon, mert kis térben is szép lehet az élet!

web-bannerek-instagram.jpg

–néva–
Kapcsolódó írásunk 
Cookies