Kit Kemp angol lakberendező, aki kivételes érzékkel párosítja a mintákat és szép anyagokat.

01_143.jpg

A laikus néha napokig töpreng, illik-e a kék a zöldhöz, s inkább seszínű falak és kanapék között él, mintsem mellényúljon. Bezzeg az angol Kit Kemp! Pedig nem dizájnernek tanult, ám az lett. A legnagyobb!

02_154.jpg

Kit Kemp ingatlanos férjével először egy butik szállodát rendezett be Londonban, majd egy nagyobbat, ma meg már tíz szállodájuk van, s mindegyiket Kit Kemp dizájnolta.

08_36.jpg

Először a vidéki stílust akarta behozni a nagyváros közepébe, de minden évben lépett egy kicsit, s mára forradalmasította a lakberendezést. Képeinken azt a garzonlakást is láthatjuk, amelyet a lányának rendezett be, kis konyhával. A tetőtérbe épített kandalló köré foncsorozott tükröt szereltetett, hogy tágítsa a teret.

07_55.jpg

Az egyszerű székek jól mutatják, hogy Kit legjobb barátja a kárpitos, mert még a háttámlák is színekben tobzódnak. Ne féljünk a színektől! – mondja Kit. Ujjgyakorlatnak először tűzzük fel egy táblácskára a kárpitmintákat, s mindjárt tudni fogjuk, illenek-e azok egymáshoz. Kísérletezzünk bátran! (www.kitkemp.com)

03_134.jpg

Kit Kemp védjegye a magas ágyvég: mindegyik külön történetet mesél el. A vezérszíneket megismétli a falakon és a vánkosokon. Ma már tapétákat és kárpitanyagokat is tervez, a naiv népek mintái ihletik.
–néva–

06_69.jpg

04_111.jpg

05_90.jpg

web-bannerek-hirlevel-02_0.jpg

Új Nő csapata