Az itt felsorakoztatott modellek egytől egyig sikkesek és bájosak. Kifinomult pasztellszíneikkel, csipetnyi extravaganciájukkal játékos keretek közé ültetnek.

Mosollyal nyugtázhatjuk, hogy feltűnik rajtuk egy régi, már-már elfeledett díszítőelem: a masni.

masni-kezdo-2.jpg

Mert a masni cukiságából nehéz kinőni! A rokokó kor óta viselik kacér udvarhölgyek. Szívesen viselnénk mi is hajunkban, cipőnkön, táskán, madzagból kötött nyakpánton és ruhánk felületén.

masni-kezdo.jpg

Frappáns és bájos, hercegnős megoldás, melyből egyetlen egy is elegendő a lehengerlő megjelenéshez. A szabászmívesség ugyancsak mesteri mutatványa, ahogy ezekkel a virágfej-applikációkkal bánik a ruhák sima felületén.

masni-5.jpg

Aszimmetrikusan vállra, nyakra, derékra vagy a ruha fél oldalára növeszt belőlük virágtelephelyet, hol kisebb-nagyobb fejecskék nyiladoznak.

masni-6.jpg

Eközben az ujjak a puffos hatás kedvéért enyhén ráncolódnak, a szoknya királylányosan loknis, és jól nevelten a térd alá ereszkedik.

masni-4.jpg

A szexibb darabok testre simulnak mini vagy maxi változatban. A kabátkák az egyberuhák karcsúsító koncepcióját követik. Ha Katalin hercegnő stílusának rajongói vagyunk, ez a kollekció tetszeni fog!

masni-3.jpg

minden_reggel_ujno.sk.png

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies