Mindent a szemnek – de csak rafináltan! Ugyanis nem vagyunk egyformák, s nem mindegyikünknek illik a vadiúj, szuperdivatos fazonú bikini.

Ezért a bikini- és fürdőruhadivatban is meg kell tanulnunk disztingválni: különbséget tenni és választani a fazonok között.

mindent-a-szemnek-bikinis.jpg
(© vickiarcher.com)

Ha rövid a lábunk...

Feltűnő szegélyű vagy harsány színű, alul tangaszabású bikinit ajánlunk. Az egyrészes csak akkor hosszítja a combot, ha a nadrág csípőig felszabott, és az anyag mintás. A kockás és a virágos fürdőruha a legelőnyösebb, elöl és a hátán mély kivágással.

Ha keskeny a csípőnk...

Válasszunk hátul mély kivágású fürdődresszt. A keskeny csípő egy színes szegéllyel végigvarrt fürdőruhában sem feltűnő. A nagyobb virágok, csíkok csípőtájékon, a világos, élénk színű anyagok kerekítenek.

Az egyrészes fürdőruha szára lehet magasra szabott, de takarhatja a comb tövét is.

Ha kerek a hasunk...

A színes hosszanti csíkozások karcsúsítanak. A dekoltázs mintája eltereli a figyelmet a deréktájról. A hosszában széles varrásvonalak és eltérő színű betétek, a magában mintás anyag szintén kisebbnek mutatják a hasat. A keresztcsíkosat azonban felejtsük el!

Ha széles a csípőnk...

A széles medencét csak kiemeli a magasra szabott fazon: hosszítja ugyan a combot, s a csípő így keskenyebbnek látszik, de csak akkor, ha csípőbőségünk pár centivel nagyobb a mellbőségünknél. Ezért olyan bikinit válasszunk, amelynek a csípőrésze egyenesre szabott. Esetleg próbáljuk ki a legújabb módit: pici alsórész helyett húzzunk száras bokszernadrágot – nőies méretben, nőies mintákkal. Egyrészesnél a sötét alapon mintásat és a hosszabb szárút részesítsük előnyben.

minden_reggel_ujno.sk_346.png

Ha nagy a mellünk...

Vásárláskor először a felsőrészt, illetve a nyakkivágást nézzük meg. Ha túl mély a dekoltázs, a mell még erősebbnek fog tűnni. Ilyet tehát ne vegyünk! Érdemes elasztikus anyagból készült fürdőruhát választani, szabott mellrésszel. A tarka virágminta kicsinyíti a keblet. Legjobb az egyrészes fürdődressz, vastag vállpánttal, kisebb dekoltázzsal, a comboknál egyenes szabással.

Ha kicsi a mellünk...

Az egyszínű egyrészest felejtsük el! De a kétrészesek között is válogassunk! Válasszunk mintás, virágos, esetleg keresztcsíkos bikinit, húzott szabású és szivacsbetétes felsőrésszel. A merevítős melltartó megemeli az apróbb keblet – és a dekoltázs is formásabb. Egyrészest is húzhatunk, de csak mintásat, esetleg mellrésznél fodrosat, varrásokkal díszítettet. Ha nem túl karcsú a derekunk, akkor is inkább a mintás fürdőruhát válasszuk. A csíkokkal, virágokkal, színes betétekkel a csípőre, mellre terelhetjük a figyelmet.

–varga–
Cookies