Mi, nők mindig „dolgozunk” a kapcsolatainkon. Töprengünk rajta, változtatunk, söprögetünk, leporolunk. Próbáljuk meg egyszer, hogy nem törődünk vele, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnénk. Hagyjuk csak megtörténni a dolgokat!

Íme, felsorolunk 7 okot, ami bizonyítja, hogy nem érdemes változtatni.

mast-keresni-kezd.jpg
(© Herbert Badham)

Így könnyebb

Rengeteg munkába telik, amíg javítani tudunk egy kapcsolaton. Többnyire nem is sikerül, csak még zavarosabb lesz minden. Az élet és két ember kapcsolata egyébként is elég összetett, nem kell még nekünk is bonyolítani.

Alapjaiban változtatni egy kapcsolaton időpocsékolás

Két ember kapcsolata és szerelme az energia kölcsönös áramlásán alapszik. Ezt az áramlást nem tudjuk erősíteni azzal, hogy igyekszünk javítani rajta. Hagyjuk abba a törődést, és hagyjunk mindent úgy, ahogy van.

A kapcsolat javítása időigényes

Lehet, hogy nem elégedett a rekamién heverésző párjával, de rengeteg időbe telik, míg változtatni tud rajta vagy a kettőjük kapcsolatán.

Azonnali változást csak az hoz, ha teljesen más alapokra helyezi a kapcsolatot.

A változtatás legtöbbször lehetetlen

A férfi és a nő két különböző szisztéma. Kapcsolatuk is bonyolult rendszer. Tegyen próbát, és vezessen be egy nagy változtatást – a rendszer ellenáll. Apró változtatásokkal viszont meglepően jó eredményeket érhet el.

Hagyja abba az igyekezetet

Ha leáll a változtatási igyekezettel, megváltozik a kapcsolat dinamikája. S akkor ki tudja, mi történik? A férjének fel fog tűnni, hogy nem történik semmi. Kíváncsi lesz, vajon miért.

elofizetes_uj_no_303.png

A semmittevés megnyugtató

Ha nem csinál gondot belőle, hogy kapcsolata stagnál, bekövetkezik a megkönnyebbülés. A dolgok majd mennek a maguk útján. Feje is kitisztul, ha megpihen.

Erőt ad, ha nem igyekszik örökké

Nem kell törnie magát, hogy mindent megértsen. Csak nézzen, mégis többet fog látni. Egy idő után már nem lesz érdekes, mit gondol önről Ő. Lelke megnyugszik, kiegyensúlyozott lesz. A lelki nyugalom viszont attraktív.

–varga–
Cookies