Lehet a párod zenekedvelő, gurmán vagy akár olyan típus is, aki éppenséggel lustálkodni szeret szabadidejében, mert mi most összegyűjtöttük a legtutibb ajándékötleteket, amelyek közül most kedvedre csemegézhetsz.

Jelige: Még időben vagy!

ferfi-ajandek.jpg

A macsónak

A férfi akkor férfi igazán, ha karbantartja magát. Ápolja a bőrét, a szakállát, tehát nem hanyagolja el a küllemét – ez nem csupán a nőknél létfontosságú. A macsó férfiaknak remek ajándéknak bizonyulnak: a bőrápoláshoz szükséges finom, parfümmentes krémek, szakálligazításhoz fésű, krém és olaj, továbbá haj- és szakállnyíró masina vagy egy igazán férfias parfüm. Ugyanakkor a macsó férfit meglephetjük egy, az autó belterének tisztításához szükséges, minőségi szettel is.

A zenekedvelő

Az ilyen férfiakat mindig meg lehet lepni valami különlegességgel, legyen az egy fejhallgató, egy márkás hangszóró vagy egy modern lemezlejátszó. Ez utóbbi egy tökéletes lakásdekor is lehet!

A gurmánoknak több fogásból álló ajándékutalványt szerezzünk be! Válogass a legjobb éttermek közül, és lepd meg őt egy igazán ínyenc vacsorával. Sőt, ha az illető rajong a gasztronómiáért, akkor feltehetőleg egy főzőtanfolyamnak is örülni fog.

A lustálkodónak

Mindig jól jön egy masszázsutalvány, illetve egy kényelmes és puha párna-pléd szett. Ezenkívül, ha olcsó és frappáns ötlet után kutatunk, jusson eszünkbe a mozijegy is (természetesen kettőt vegyünk). Ehhez már csak egy aprócska kis dobozt kell beszereznünk, és készen is vagyunk.

A sportrajongónak

Egyértelműen a meccs- és kondibérletet ajánljuk. Emellett mindig örül az ember a sportfelszereléseknek is. Télen kiváltképp jól jön a síkedvelőknek egy termopulcsi, de egy sportüzletben vásárolt ajándékutalvánnyal sem nyúlhatunk nagyon mellé.

A kreatív

A Csináld magad! tanfolyamokat ajánljuk. Jöhet a DIY, a barkács és a sörfőzőtanfolyam, de ezek a típusú emberek mindig nagyon örülnek egy jó kis társasjátéknak is!

hirlevel_web_banner_2_274.jpg

A technika ördögeinek

Bármikor vehetünk okostelefont, tabletet, laptopot, drónt, számítógépes játékokat... Igaz, ezeknek a meglepetéseknek már kicsit borsosabb az áruk is.

+ Az örök kedvencek, avagy amire minden férfinak szüksége van:

Egy jó óra, egy strapabíró bőr pénztárca, egy üveg minőségi alkohol (hogy tudja megkínálni férfi vendégeit az ünnepek alatt), egy puha sál-sapka-kesztyű kombináció, egy kellemes parfüm és egy izgalmas könyv.

Kerekes Áron
Cookies